Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak si holt těch 5 uživatelů v ČR, kteří používají Windows v mobilu, koupí Android. Co se dá dělat.…
shark.jd 14.04.2016 07:11
shark.jd
Nechápu? W10M se neruší, pouze nevyjdou nové Lumie, ale přijdou Surface. A kdyby W10M skončil, radši…
Eessencia 14.04.2016 13:17
Eessencia
• Ano tyká se to vyroby a produktu MS, ale stou jiné znacky, jako Acer Jade, ktery nabízí korektní t…
XoXoChanel 14.04.2016 13:29
XoXoChanel
Nokia (potažmo Microsoft) jsou jména, pod kterými si představuju kvalitní kousek HW. Resp. historick…
Moas 15.04.2016 14:30
Moas
• To jsou trosku popletené informace, Terry Myerson uvedl ze pokracují, ale s vyrobkem Surface, coz…
XoXoChanel 15.04.2016 14:38
XoXoChanel
Jo, pokračujou... za rok, kde po nich neštěkne už ani psisko. Acer je vnímán jako lowend značka, s t…
Moas 17.04.2016 21:03
Moas
• K tomu se muzeme vrátit zarok. Neco jsem z Microsoft Conference sledoval, uvidíme, osobne cekám na… poslední
XoXoChanel 18.04.2016 01:41
XoXoChanel

• Ano tyká se to vyroby a produktu MS, ale stou jiné znacky, jako Acer Jade, ktery nabízí korektní telefon na W10, podporující CONTINUUM, které doufám jiz brzy budu mit prílezitost vyzkouset.
• Kde jde samotny telefon, zapojit a pouzít jako mini PC, kde na kancelárské práce, mail, je urcite dostatecny, ale dokud to primo neotestuju, tak se ktomu nak nechci vyjadrovat, jako nápad nevo vyuzití se mi to zamlouvá.Continuum

[img=http://st1.bgr.in/wp-content/uploads/2015/11/continuum-for-windows-10-1-in-body.jpg]http://st1.bgr.in/wp-content/uploads/2015/11/conti nuum-for-windows-10-1-in-body.jpg[/img]

Nokia (potažmo Microsoft) jsou jména, pod kterými si představuju kvalitní kousek HW.
Resp. historicky měli vždy kvalitní HW, byť je to - jako všechno - vyrobeno v Číně.

Acer a podobné low-end značky rozhodně na popularitě systému nepřidají. A Lumii si lidi už tuplem nekoupí, když ví, že MS od ní dává ruce pryč.

Je to škoda. Ten systém měl a stále má potenciál.

• To jsou trosku popletené informace, Terry Myerson uvedl ze pokracují, ale s vyrobkem Surface, coz je vyborná volba, hned nazívat Acer LW-End smrdí zaujatostí, tak je jak Ríct "Android je nahovno" kamarád mel TEL made in china za 30€, osobne dokazu rozeznat rozdíl mezi HW a SW, kde nereknu ze je k nicemu, protoze je v nakym telefonu co se mi nelíbí, kde osobne me Windows 10 Mobile zaujal a pri mém uzití jde o poholdné resení, bez potreby uzívat SW tretích stran.
• Dále uvedl, ze MS nemá v umyslu mot snahu zaplnovat trh s Windows Mobil jako doposud, kde pozedeji, chce vydavá telefony obdobne jako to delá Apple.
(mysleno prikladem, vyroby modelu jako iPhone - Surface 1 etc)

• Uz i ted vysli modely, které se dají vyuzít jako prenosny notebook, alespon jdou jinym konceptem, osobne se mi momentalní trh a jeho nabídka zcela hnusí, samé made in china, kde se kazdy telefon s licencí Android, podobají kopii Samsung, nebo Iphone, ten Windows je alespo neco jiného, hlavne obsahuje nastroje Microsoft, které pouzívám nekvíc jiz integrované, potom ano, Microsoft Phone, nebyly mysleny na HRY, tak je jasné ze to trend hned pro nekteré nebude..
• MWindows me prekvapil taky jeho stabilitou (az na nejaké vyjímku /iBuild verzí, tak jak jeho zabezpecením.
• Predtím jsem hlavne i v domácím prostredí pouzíval Apple, jak na domácí mediální sít tak na práci, opravdu vse synchronizované, od iPadu Mac az po iTV, , kde momentálne nahrazeno MS a nemám nak kde nebo naco si stezovat, praci muzu delat prakticky na vsem, at je to Surface, Pc, nebo WP /v mém prípade Lumia 640Xl LTE, která je pro mé uzití opravdu spolehlivá, posílat SMS prímo z Windows bez potrebí vytahovat telefon ze saka, nebo bundy, ci kufríkové tasky, ono se to nezdá ale me i toto práci usnadní, snadná odpoved prímo na PC, synchronizované kontakty ci zprávy, bez potreby neco instalovat, nebo telefon k PC pripojovat, Android mi toto bohuze neumoznil.

• K tomu se muzeme vrátit zarok. Neco jsem z Microsoft Conference sledoval, uvidíme, osobne cekám na E3, kde mají vyjít prímo informace co me zajímají.
• Míchat OS se znackou, je trosku divoké, to muzi ríct rovnou, android je nahovno skusil jsem ho na nákym cínanovy, tak jak Aser, aser, HP taky nekdo nazívá odpadem, pritom na servrové uzití mám k nemu duveru..

Nepocítaje, hlavne zde na poradne obavy o smírování Win10 lidí, co pouzívají Google, gmail, nebo dokonce jejich DNS, "Dokonce i google TELEFONY", ci Google OS, kterí napísí "V tom se vyznám, Win10 nebrat, to je smírák! To je nebrat !".

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru