Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Co nového přinese Android 7

Stručně a přehledně: Co nového přinese Android 7

---

Ve strucnosti velmi pozitivni zprava, ze bude zakomponovano API Vulkan. Ovsem ostatni novinky uz jsou horsi.

Tohle je sila:

Android N je také první platforma, která podporuje standard Unicode 9 Emoji. Do telefonu tak přibylo 72 nových emoji, které jsou rasově a genderově vyvážené.

Ovsem dobra diskuze pod clankem:

Tak tohle mě pěkně se.... Místo toho, aby měl člověk v nabídce třeba 10 smajlíků, tak jich tam bude mít 60 v různým barevných provedeních! K čemu to je dobré??

Snad tam bude nějaká složka (říkejme jí zjednodušeně koncentrační táb.. teda složka) kam bude možnost umístit nevyhovující mimoně.

:-D

Zdroj: mobilmania.cz
loading...
Předmět Autor Datum
Takže tam bude smajlík lesbické černošky v burce, paráda.
karel 20.05.2016 20:41
karel
lesbicke cernosky v burce na invalidnim voziku, kdyz uz
lucifer 21.05.2016 16:14
lucifer
:-D Tak dlouho jsem na rasovou a genderovou vyváženost v emoji čekal! Kupuji první zařízení na trhu…
Mayhem 20.05.2016 22:43
Mayhem
To jsou fakt kokoti.:-D
sambilionk 20.05.2016 22:44
sambilionk
a vyrieši nový android problém že keď sa zoberú dvajy gayovia, ktorý z nich sa žení a ktorý vydáva ?
audax 21.05.2016 01:42
audax
které jsou rasově a genderově vyvážené • I Windows Mobile, bude nebo jiz dokonce prinesl zmenu mozn…
XoXoChanel 21.05.2016 14:55
XoXoChanel
problé je ovšem v tom,že vylepšujú blbosti,miesto toho aby nejako vylepšovali funkčnosť a stabilitu…
audax 21.05.2016 15:30
audax
No pockej, takhle az to v Androidu jeste neni. :-) Ale mas pravdu, s kazdou dalsi verzi Android nab…
RedMaX 21.05.2016 15:39
RedMaX
a v tom je tiež problém,ludia,ktorí chcú mať trošku multi-múdry telefon,tak to kúpia,win mobile a ap…
audax 21.05.2016 18:24
audax
Tak Apple iOS je uplne mimo oblast zajmu mainstreamu, protoze je to ultradrahe a navic castecne zame…
RedMaX 21.05.2016 18:38
RedMaX
skôr velmi zjednodušene sa dá povedať,že dnes je skôr trend taký,že ako keby každému stačil len prie…
audax 21.05.2016 18:54
audax
Rekl bych, ze jen castecne, treba disky v pocitaci, kazdy chce SSD protoze je objektivne rychlejsi,… poslední
RedMaX 21.05.2016 20:12
RedMaX

:-D

Tak dlouho jsem na rasovou a genderovou vyváženost v emoji čekal! Kupuji první zařízení na trhu, které s tímhle přijde a ten můj rasistickej a sexistickej šmejd hned vyhodím (neprodám, vyhodím, kdybych prodal, tak by si to určitě koupil nějakej rasista a sexista!)

které jsou rasově a genderově vyvážené

• I Windows Mobile, bude nebo jiz dokonce prinesl zmenu moznosti zmeny bary "emoji", kde klasicky zluty "SMILEY" :-) ktery se smeje, ted muze byt cerny, hnedy, etc..
• Ale novinkou bych to nenazval, Consortium Unicodu to jiz predstaveno pred 3 rokama.

problé je ovšem v tom,že vylepšujú blbosti,miesto toho aby nejako vylepšovali funkčnosť a stabilitu samotného operačného systému,android v telefone stále nezvládne takú maličkosť ako odoslanie prázdnej SMS a podobné maličkosti,miesto toho sa v ňom riešia rasové vyváženia a podobné kraviny,za chvílu bude android automaticky premenovávať stiahnuté knižky tak aby boli tiež rasovo a nábožensky korektné a z rozprávky o Jankovi a Marienke automaticky spraví súru o tom ako Jusuf a Fatima naučili starú neveriacu ženu neurčitého pohlavia,aby sa nevytvorila jednstranná negatívna fixácia na pohlavie a nebola diskriminácia kvôli veku ,využívať ekologicky správnu indukčnú platňu,ktorá šetrí životné prostredie na rozdiel od ekologicky naprosto nevyhovujúcej pece na fosílne palivo,ktoré zamoruje okolitý ekosystém a miesto detí ju naučia jesť falafel,ktorý je halal,je bez cukru,vyrobený bez GMO,bez farby a tvaru,aby neurazil niekoho nevhodnou farbou,tvarom......samozrejme Jusuf a Fatima prechodom euro-lesom ,pozostávajúcom s euro-rastlín,zbavených všetkých non-euro parazitických zavlečených druhov,si budú svietiť solárnou euro-eco-LED baterkou až kým sa nedostanú k perníkovej chalúpke postavenej s perníkov bez cukru z euro-múky bez GMO podla presne stanoveného euroreceptu,len ešte bude treba premenovať perník na nejaký rasovo vyvážený pojem,ktorý nebude podvedome vytvárať asociáciu s tvrdými drogami......

No pockej, takhle az to v Androidu jeste neni. :-)

Ale mas pravdu, s kazdou dalsi verzi Android nabobtnava o dalsi blbosti a neresi se zakladni veci. V podstate se vyvoj od KitKatu nikam nehejbe a Android v podstate kopiruje Chrome, taky s kazdou dalsi verzi horsi. Jenze u prohlizecu je aspon konkurence, u mobilnich OS je to tragedie.

a v tom je tiež problém,ludia,ktorí chcú mať trošku multi-múdry telefon,tak to kúpia,win mobile a apple ios sú v menšine,lacné a stredne drahé mobily s androidom pokrývajú velké spektrum užívatelov s rôznou kúpnou silou a nikto nijako netlačí na vývojárov androidu,aby sa niekam hýbali,to,čo je,ako tak funguje,predáva sa to a šmitec....ázijské telefony s kingsoft/thai/thru linuxom sú v našich končinách prakticky nepredajné-chýba český a slovenský jazyk a obvykle aj ostatné europske jazyky, a aj vývoj je tam skôr zameraný na čínštinu,malajštinu,japonštinu,korejštinu a z neázijských rečí na angličtinu,a v nemecky,francúzsky,španielsky hovoriacich oblastiach sveta to príliš velkú šancu tiež nemá....

Tak Apple iOS je uplne mimo oblast zajmu mainstreamu, protoze je to ultradrahe a navic castecne zamerene na ameriku, takze nic pro bezneho uzivatele. Vyber telefonu se sklada z nekolika malo modelu jedne znacky, takze myslim, ze to konkurenci Androidu delat nemuze, mam na mysli v segmentu lowend a mainstream. Win Mobile se nemuze prosadit, protoze proste neni dobry, v tom bych nic dalsiho nehledal. Bohuzel zadna dalsi firma neni schopna nebo ochotna jit do stretu s Androidem a tudiz lidem nic jineho nezbyva nez zustat. Jde o to, ze dnes, kdyz uz ma Android vybudovanu pozici, by pripadny konkurent krome toho, ze by musel byt lepsi, potreboval mit dost penez na nekolikalety rozjezd - lide nemeni telefony kazdym rokem. Vsechny projekty, ktere doted meli nejakou aspiraci na konkurenci Androidu - Jolla Sailfish, Mozilla Firefox, Ubuntu Touch, umreli, umiraji nebo umrou na nedostatek financi ty projekty dotahnout do konce. Mozna jednou dojde na konkurenci s Tizenem od Samsungu, ale tomu zatim Android vydelava a teda nema potrebu nejak vlastni OS extremne moc pohanet dopredu.

skôr velmi zjednodušene sa dá povedať,že dnes je skôr trend taký,že ako keby každému stačil len priemerný výsledok,nikoho už ako keby nezaujímala perfektná kvalita výsledného produktu,ale uspokojí ho aká taká funkčnosť,ale dotiahnuť výsledok k dokonalosti už nemá nikto záujem,veď to ide,tak čo chcete.......z ludí sa urobia testovací králici,treba točiť prachy a predávať a predávať,nie robiť niečo,čo sa dedí z generácie na generáciu,to už dnes nieje v mode,dnes treba točiť prachy a nútiť ludí aby kupovali a kupovali,vymení sa modrá dioda za zelenú v nejakom výrobku a už je nový typ na svete,a starší s modrou diodou už nepôjde opraviť,lebo je to už staré a nikto už na to nič náhradné nevyrába a ovládací soft je prispôsobený na zelenú diodu a odmietne fungovať na zariadení so starou modrou diodou a tak je to všade,odvezte starší výrobok do zberného dvora a kúpte nový....

Rekl bych, ze jen castecne, treba disky v pocitaci, kazdy chce SSD protoze je objektivne rychlejsi, no na druhou stranu ma nizsi zivotnost, dan za tu rychlost, takze obecne nekdy veci, ktere jsou lepsi a uzivatelum prinasi nejakou vyhodu, jsou na druhou stranu kazivejsi. A kdyz zustaneme u tech disku, tak uzivatel si muze koupit i SLC SSD, ktere ma zivotnost skoro jako ten pomaly HDD, ale je tak drahe, ze na to jednoduse nema penize. Coz je obecne druhy problem, ze vyvoj v technologiich jde enorme dopredu, ale za obrovskou cenu a protoze se lidem nezvysuje zivotni uroven ani z desetiny tak rychle jako jde technologicky vyvoj, tak se proste musi smirit s prumernym, nebot na perfektni proste nedokazi vydelat.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...