Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
väčšiu výpovednú hodnotu majú testy,ktoré robí av-test.org......xy % dobre hovorí v podstate o ničom…
audax 21.05.2016 21:09
audax
Mne se to moc nezda, jeste pred rokem rekl Symantec, ze jejich dle nich nejlepsi antivirus Norton um…
RedMaX 21.05.2016 21:20
RedMaX
zone alarm má pomerne slušný firewall,ale antivírus ? neviem,v tomto asi budem s Tebou súhlasiť bez… nový
audax 21.05.2016 21:27
audax
Co koupila ZoneAlarm firma CheckPoint, tak je i ten firewall na dve veci. Puvodni firewall byl samoz… poslední
RedMaX 21.05.2016 21:36
RedMaX

väčšiu výpovednú hodnotu majú testy,ktoré robí av-test.org......xy % dobre hovorí v podstate o ničom,v čom je to dobré a v čom je to zlé ? aký velký prepad účinnosti je medzi 62-63%,medzi 62-67% ? v čom ? reálne netuší ani srnka.....

Mne se to moc nezda, jeste pred rokem rekl Symantec, ze jejich dle nich nejlepsi antivirus Norton umi 50% vsech viru a najednou umej tyhle 65%?

To je divny, ale stejne je to na hovno, protoze jako naschval uzivatele chyti tech 35% zbylych. Mozna me napada, ze treba kazdej z tech ctyrech na fotce by mohl umet jine viry, takze kdyby zajemce nainstaloval vsechny 4 antiviry naraz, tak by mohl byt na 99% ochranen? :-D

Edit: Tak nic, az ted jsem si vsiml, ze mezi tou ctverici je i ZoneAlarm, ten jsem v tomto novem provedeni kdysi jednomu uzivateli, ktery si nedal rict, zkousel a tvrdim, ze to neni antivir, ale proste jen vir. Takze instalaci tohoto si uzivatel nepomuze, protoze tam jeden vir ma tak jako tak.

zone alarm má pomerne slušný firewall,ale antivírus ? neviem,v tomto asi budem s Tebou súhlasiť bez výhrad a AVG radšej ponechám úplne bez komentára,ten do systému pustí všetko a potom sa to snaží liečiť tým,že pre istotu zhodí kompletne celý windows....G Data je dobrý,ale pre bežného domáceho užívatela trošku drahý,jeho licencia vychádza na zhruba trojnásobok tých ostatných,keď to hrubo zaokrúhlim,business edícia je tiež velmi slušná,tá nemecká presnosť sa tam odrazí velmi exaktne,takže tá vyššia cena je oprávnená,ale určite by si zaslúžil vyššie bodové hodnotenie,aj keď neviem,čo tie percentá z čoho čo znamenajú,že by penalizácia za vyššiu cenu samotného produktu ?

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru