Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Sdílel kamarádovi nahé holky přes Drive a přišel o celý účet na Googlu

Krato nerikam, ze se s Androidem neda zit jen s aplikacema zadarmo, ale obcas je nektera aplikace tak dobra, ze chci podporit vyvojare a koupim placenou verzi s nejakyma funkcema navic nebo bez reklam a docela by me mrzelo, kdyby se robot Googlu spletl a smaznul mi ucet a ja o to prisel, to bylo cele co jsem chtel rict.

Tohle se treba tyka i tebou pouzivane appky MX Player, ktera ma svou placenou verzi. V podstate jsem tim neziskal zadnou pridanou hodnotu, ale proste jsem si rekl, ze tak dobrou aplikaci podporim koupi placene verze navic byla se slevou.
Mimochodem teda jsem vyzkousel asi 20 video prehravacu pro Android vcetne popularniho VLC a zadna aplikace se na MX Player nechytala.

Jinak treba Battery Overlay Percent, zaklad zadarmo, ale pokud chces zmenu barev pri vybijeni baterie, tak si musis koupit klic na odemknuti rozsirenych funkci. A treba tahle appka se mi moc hodila, protoze mam Samsung a ten kdyz ma aplikaci ve stavovem radku a v dlazdici pod tim (bezne u vsech podobnych aplikaci), tak zmensi velikost hodin, takze na ne poradne nevidim, coz prave "overlay" resi.

Takze proste tak. :-)

---

jirka44: Ano Android, ale Google ted treba prodava uz i knihy a udelat si knihovnicku pres Google Play a pak ti seberou ucet? - docela drsny. Myslim, ze by se mel Google chovat solidneji a pred smazanim uctu uzivatelovi poslat vyzvu k naprave, neuposlechne-li tak samozrejme smazat.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality