Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Sdílel kamarádovi nahé holky přes Drive a přišel o celý účet na Googlu

Představte si tu situaci. Před deseti lety jste si založili Gmail, fotky z dovolené jste začali ukládat na Picasu, starý telefon jste nahradili synchronizovaným Androidem, pak dorazil obchod Play Store, nákupy aplikací, knih, muziky a z někdejší prosté elektronické adresy se postupem času stalo kompletní centrum vaší digitální existence.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To jsou přesně funkce který nesnášim, mám k nim odpor právě z těhle důvodů. Ale mrkvošrot, google, a… poslední
icepower32 24.05.2016 23:31
icepower32

To jsou přesně funkce který nesnášim, mám k nim odpor právě z těhle důvodů. Ale mrkvošrot, google, apple a další ti je horem, spodem nutí, jak je to děsně cool, když pošleš fotku, sms, email na mobilu a automaticky se to sdílí do tvé TV, tabletu, kompu, mobilu, xboxu, kde k tomu má přístup kde kdo a zároveň online cloudy, kde ti to šmírujou buď oni sami výrobci, nebo hackeři, kteří to pak rozvěsej po internetu. Prostě paráda :-D Všechny tyhle funkce ihned zakazuju a nepoužívám. Nejvíc vtipné je, že marketing právě na tyhle píčoviny spoléhá a láká ovce do svého stádečka hňupů.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru