Předmět Autor Datum
No i Boost 2.0 u maxwellů byl blbost. Po překročení 63°C jádra se karta podtaktovává o 13MHz. Ručně… nový
Loftus 27.05.2016 14:41
Loftus
• Ve VBIOS se dají prenastavit profily (dobrá utilitka je Maxwell II BIOS Tweaker/NVFlash 5.x), ale… nový
XoXoChanel 27.05.2016 14:45
XoXoChanel
Je pravda, že se to asi dá pokazit, ale pokud se člověk nepustí vyloženě do velkých úprav "Voltage t… nový
Loftus 27.05.2016 16:58
Loftus
a bude se držet dle návodů z internetu, kde jich je opravdu mnoho • Neni navod jako navod, nejaké Y… nový
XoXoChanel 27.05.2016 19:51
XoXoChanel
No já mluvil spíš o návodech z overclock.net, hardocp.com nebo guru3D.com. Kde je vše vysvětleno a p… poslední
Loftus 28.05.2016 09:46
Loftus

No i Boost 2.0 u maxwellů byl blbost. Po překročení 63°C jádra se karta podtaktovává o 13MHz. Ručně jsem si předělával bios a najednou šla karta taktovat o poznání lépe a k propadům frekvence nedocházelo. Nevím, jak to bude tady přesně, ale určitě to zase půjde něak obejít, toho bych se nebál. Výkon je taky slušný. Cena je samozřejmě pochybná, ale počkal bych, jak to dopadne s nereferencema a uvidíme. Prodeje to mít určitě bude, sám uvažuju, ale rozhodně nejsem ještě přesvědčen.

Je pravda, že se to asi dá pokazit, ale pokud se člověk nepustí vyloženě do velkých úprav "Voltage table" a bude se držet dle návodů z internetu, kde jich je opravdu mnoho, tak by to mělo být v pohodě. Ale neznalí uživatelé by asi měli raději držet ruce pryč, to je pravda.

a bude se držet dle návodů z internetu, kde jich je opravdu mnoho

• Neni navod jako navod, nejaké Youtube snimky, zobrazuji ruzné hlouposti, kde deti radi zkousi cokoliv (aniz by vedeli co delaji), nedbaje na presné oznaceni, coz vede vetsinou k tvrvalému poskozeni, nespravne provedeny Flash, nestabilita etc.
• Ma to delat ten co vi, co a proc nastavuje (at své OC profili ci jiné nastaveni), na to jen 5 minutové video z Youtube opravdu nestaci :-) ..

No já mluvil spíš o návodech z overclock.net, hardocp.com nebo guru3D.com. Kde je vše vysvětleno a popsány tabulky a co je vhodné měnit a co už naopak ne. Prostě komplexní informace + navíc názory lidí, co to zkoušely a vyznají se v tom.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru