Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem GTX 1070 se začaly prodávat a nejsou ani trochu zajímavé – stojí 14 až 17 tisíc!

nVidia je ojebávačka s nesmyslnýma cenama
• To co se muzes zdat nekomu nesmyslné, neznamená ze neví co delají :-)
• Uz i v základe, prodej Grafickych karet pro koncové zakazníky jako takové domácí pro NV není prioritou, koncovy je pro ne jen reklamní, kde opravdové príjmy zacínají od PRO/Entreprise, kde NV neprodávájen GK, kdyz pominu Servery a jiné sluzby, chipy NV mají i jiné uplatnení jak jen GK.

Nejsou jen nebo neexistují jen dobré tahy, kazdá tady ti jak je nazvat, snad Magnáti ? :-D, sem tam vemou nejaky risk, jako treba intel s CPUs typu M core, NV vykoné GK (urcité rady) ne zrovna nejlepsím resení smerem na DX12, AMD lteré rvalo do vykonu bez resení spotreby etc..

Osobne se mi více líbí takovy ten spís vyrovnany trh a jeho nabídka, kde rivalové dokází nabídnout kvalitní Gamme produktu, at CPU nebo GPUs, kde at koncovy bezvyznamny, coz naposled bylo nekde okolo AMD Athlon.

AMD momentálne nabízí /bude nabízet, uspokující resení vykonu a ceny o proti PASCAL u které mi nejak chyby objájení ceny uvedeného produktu.
Jestli hodili tak vysoké ceny, tak tato vetev nebude tolik dulezitá a prodej/vyvoj orientují jinam, tereba dalsí generace XBOX SCORPIO bude na GPU NVIDIA :-D kde by uvedeny preview vykon korespondoval jak nahodou vykonu <Pascal 1080>, kde si $ dozenou a vydelají vic nez prodejem GKs na Alze ne ? :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality