Předmět Autor Datum
citace z clanku: Kdybych já osobně sháněl nějaký podobně výkonný chladič na procesor, tak bych sáhn…
RedMaX 24.06.2016 13:23
RedMaX
Poznámka: Žádný "futronkrám" ani v samostatné době své "největší slávy" se nemohl měřit ohledně kval…
M-Pol 24.06.2016 14:16
M-Pol
Tak mám tu ještě Fortron Blue Storm II 500W starej ca 7 let a šlape jak hodinky pořád,na jiným foru…
sambilionk 25.06.2016 00:05
sambilionk
Tam jde hlavne o procenta, jestli se SS vysype jednomu uzivateli z tisice a Fortron deseti ze sta, t…
RedMaX 25.06.2016 00:11
RedMaX
Tak procenta, on SS se třeba zas tak nevychvaluje co jsem pročítal forum na Pc tuningu ohledně spole… poslední
sambilionk 25.06.2016 02:14
sambilionk

citace z clanku:

Kdybych já osobně sháněl nějaký podobně výkonný chladič na procesor, tak bych sáhnul po chladiči typu SPC FERA 3 nebo GELID Taranquilo, které oba stoji skoro polovinu.

Takze snad ani zbytecne neztracejte cas, spis se vkrada otazka, jestli ma cenu testovat neco od firmy, ktera uspesne napodobila kdysi take excelentni firmu Fortron (FSP) a skoncila v propadlisti dejin.

Poznámka:
Žádný "futronkrám" ani v samostatné době své "největší slávy" se nemohl měřit ohledně kvality k Enermaxu, řada PRO 82-87 byla naprostá šička a ani nynější zdroje včetně Seasonu na ní nedosahují, ovšem Enermax byly relativně drahé.
(už jsem o tom kdysi psal, osobní zkušenost tři 500W "futrony" tři uznané reklamace = výměna za 425W Enermax PRO 82 který dodnes/sedm let mi v pracovním (přetaktěnám/Core 2 Duo E7400 na 3500 MHz s nV GTX 460) strojí běží deset hodin denně naprosto bez problémů)

K tématu:
Enermax nikdy neměl moc povedené chladič a ani krabice, zdroje převedením výroby na jinou firmu/filiálku ztratily svojí kvalitu.

Tak mám tu ještě Fortron Blue Storm II 500W starej ca 7 let a šlape jak hodinky pořád,na jiným foru měl zrovna někdo tu smůlu SS 2x ne zrovna levným a vysypal se,výměna pak za nějakej EVGA....

Jinak nechápu výrobse,za tu cenu je SilentiumPC Grandis XE1236 takže ten jeho absolutně neprodejnej za tu cenu.:-)

Tak procenta, on SS se třeba zas tak nevychvaluje co jsem pročítal forum na Pc tuningu ohledně spolehlivosti od majitelů i když je to orig JPN,Fortron B je pájenej ještě olovem a ne tou bezolovnatou sračkou,osazení kondíky Teapo sice shit ale jak se zdá taky držák když se zadaří,celkovou poruchovost neznám mě fachá doteď i když už jsem ho nahradil a jezekhifi ho má taky doteď funkční mám takovej dojem,známěmu ještě taky jede ve starším kompu.Za mě max spokojenost když po 7 letech fachá pořád jak má,za dva litry to byla dobrá koupě.:-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru