Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem GeForce GTX 1060 možná už v červenci? Objevil se snímek hotové karty s GP106

jestli mas GF770 a nechces Radeona, tak by mozna nebylo od veci to zatim neresit a pockat az ti nektera hra nebude slapat. Protoze taky se muze stat, ze ti zatim pobezi vsechno zvlast kdyz jsi na DX11 a pockas na pristi generaci NVidii.

Uvedom si, ze zatimco AMD pilne pracovala na nove architekture karet na zmensenem vyrobnim procesu, NVidia "pouze" prevedla stavajici architekturu z GF970/980 na zmenseny proces a nove feature se u NVidie ocekavaji az na pristi generaci grafik. (Je to samozrejme proto, ze zatimco AMD uz pomerne dlouho nic, NVidia vylepsila architekturu nekolikrat, akorat proste pri poslednim zlepseni jeste nestihli poradne zabudovat DX12 a na dalsi zlepseni se ceka, NV1070/1080 jsou proste jen udrzovaci generace, kdy si NVidia vyzkousi zmenseny proces a klidne muze v nasledujici generaci zase slapat AMDecku na paty nebo i se dostat o krok pred ne.)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality