Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem GeForce GTX 1060 možná už v červenci? Objevil se snímek hotové karty s GP106

Tak, ruku do ohne bych za to nedal Holy, ale podle fora na NVIDIA pro vyvojare, jsem zahlidl uz nekolikrat, ze tomo sedmého o ni padne rec, uh.. tusim, podivej se do fora pod SDK GTX@10xx series, tam to nekde je. https://developer.nvidia.com/
No a tuto informaci jsem videl také na Twitru poradatelu této akce, tak uvidime. :-) /bude nebude, myslim ze se nic nedeje :-)

ORIGINAL CLANEK : PC TUNING to ma z VIDEOKARDS, ti to maji z BENCHLIFE ti to maji zase od nekud dostal jsem se az po naké CHINSKE znaky, odkud ta informace teda pochazi ?
Pro me" stranky co od sebe jen opisuji, to umi i 10 leté dite, takovym informacim snad verit, neco si tam dopisou, nevim no ..
Pak tady vidis "ALE NE, TO JE LEPSI, ONI TO PSALI NA PC TUNING, TAK SE NEHADEJ ONI TO TAM PSALI, TAK SI TOHO NECH" etc :-D Nic, neco okopirujou a to sme ale web. Tusim ze ti sam jsi delal neco v HTML, nebo i stranky, tak co chces na to rict, veris jim tam vsechno, budes se jejich clankem ridit ? :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality