Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Asus uvolnil své uživatelské prostředí ZenUI pro všechny.

Myslis, ze to stoji vubec za tu zpravicku tady?

Ten Zen launcher neni spatnej, ale NOVA launcher je lepsi a v Prime verzi je stale ve sleve za 20ku, jinak verze zdarma se da taky, ale neni to uplne ono. Ted nejak vysla po letech nova verze zatim v beta ADW(2) launcheru, NOVA z nej vychazi a myslim, ze i dvojka bude super.
No jsou i jine launchery, hodne slysim o Next launcheru, ktery je dle meho neuveritelne kycovitej, ale oblibenej. Taky Arrow Launcher se zabydlel mezi oblibenymi launchery, ikdyz me neoslovil, mimochodem je od Microsoftu.

Proste Zen si myslim, ze ani za tu zpravicku nestoji, ale spis chci komentar posunout nekam jinam. K cemu je launcher bez na nej provazanych aplikaci? Jsem myslel, ze Asus uvolnil komplet sve aplikace, napriklad i povedeneho emailoveho klienta se super widgetem, ale kdepak, vse krome launcheru zustava dal jen pro Asus founy a tablety. Takze cele to je spis marketingova akce o nicem nez nejaky darek od Asusu.

Jinak teda abych to cele dal do kontextu, tak ten Asus Email mam na svem Samsungu, kde samozrejme slape jako vetsina aplikaci od Asusu, jen ho musite stahnout mimo Google Play z neoficialniho zdroje. Proste jedine co Asus udelal, tak jednu svou aplikaci odblokoval na Google Play pro ostatni telefony s Androidem 4.3 a vyssim. Vlastne udelal jeste jednu vec, nasledne vydal zpravu, kterou otiskly snad vsechny media zabyvajici se mobilama a Asus si pred vydanim sveho Zenfone 3 udelal reklamu uplne zadarmo, nechapu ze jim na to vsichni skocili.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality