Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Asus uvolnil své uživatelské prostředí ZenUI pro všechny.

Ty alternativni launchery jsem daval jako tipy a priklady. Zasadni problem se Zen launcherem je ten, ze v podstate vubec nema smysl si tenhle launcher davat mimo Asus smartphone, kdyz tam stejne nemuzes dat dalsi velmi povedene aplikace od Asusu, ktere jsou na ten launcher navazany a ktere je stale mozne instalovat pres Google Play jen na Asus zarizeni.

Takze ja si furt myslim, ze to za tu zpravicku ani nestalo. Neverim tomu, ze lidi s konkurencnima smartphonama ted pobezi instalovat Zen launcher, protoze stejnou funkcnost jako na tom Asusu to stejne mit nebude.

Edit: Jeste takhle, dejme tomu, ze nekdo videl u kolegy v praci Asus smartphone a to prostredi se mu libilo vic nez treba Touchwiz na jeho Samsungu. Ted se dozvedel, ze Zen muze na instalovat i on a az to nainstaluje, tak bude leda zklamanej, protoze je to jen launcher a ne kompletni prostredi coz nejde ale alespon navazne aplikace by sly, ale ty Asus neuvolnil k volnemu pouziti mimo jeho founy. Takze mi to prijde jako dobra marketingova akce Asusu, ale malinko neseriozni, protoze to uz v ramci kampane nezminili - uvolnili jsme launcher, ale ostatni aplikace ne.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality