Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nvidia GTX 1060 v testu.

• O proti poradne, zde jsem si vsiml, ze hodne lidi zakupuje i starsi generace a nemyslim si ze je to spatny napad, kde opravdu, kdy jsou takové ty vyprodeje, slevy, se da padnou sem tam na dobré kousky, jako 780Ti, nebo GTX@660 kancelar mensi hry, etc.
• Uno se ten ciklus hodne zkratil, to ce se kupovalo na celej zivot, dnes mas na rok, tak jak NTB, dokonce mam jeste jeden schovanej co je pod Windows 98 a funguje :-) /dnes je zaruka +- 2 roky.
* Tim chci jen rict, ze koupit jen novinku nemusi byt jediné vychodisko.

ovšem lidi si žádají návrhy/sestavy a co jim tam tedy mám dávat?
• Do toho se nak nepletu, jde videt ze mas delsi rozhled moznosti, jinak ten uvedeny Gainward GTX@1060 nemusi byt spatna volba ( mohli ho jen osadit s Phoenix), hodne vyrobcu ji udela ve verzi pod 299$ /jako ZOTAK, Asus, (EVGA pripravuje jeji MINI verzi pro m/itx) etc etc, coz nemusi byt tak spatna volba.
* Na druhou stranku rozumim, kdyz ti polozim otazku, postav mi herni sestavu, jeste ty a vim, ze kazdy dotaz beres vazne, ze je nehazis je od boku, nebo je skladas jen VIRTUALNE, jako nekteri, mam podezreni, ze to podle tech sestav co osazujes pocitas nekde bokem, aby to vyslo pomer na milimetr cena vykon :-D, jinak si to nedokazu vysvetlit.
* Tak rouzmim, ze ted hned uvest herni sestavu s tim nedo stim, bude spis zalezet na samotném tazateli sestavy.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality