Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem DOOM a Vulkan - Nárůst výkonu Radeonů, ale má to háček!

• Zase neblaznete, ono, jak AMD nekde nevede, nebo kde nejsou testy podle vasis predstav, tak uz je to zelenej magor co ? / Ty ses taky takovej žabko ? :-)
* NVIDIA i AMD maji co nabidnout, neni lepsi nebo horsi, tak jak zakoupeni RX480 nebo 1060 ocima rozdil taky nepocitis, nakupem té nebo té clovek chybu neudela..
• Stale se zde rve DX12 RX@480, jak kazdy nednou vi a zna DX12, ale na to nejpodstatneji jako <CPUs> a vliv DX12 jste nak pozapomeli.
* Dokonce uz se zde obevilo vlakno, kde ta slavna RX@480 nedokazala nabidnout vic jak GTX@970 minulé Gen. (tusium ze slo o GTA 5).

Nebo Redmax, podle kterého na GTX10xx nejde DX12 vubec, na neho uz nereaguji vubec, ten uz je hodne mimo, hodne hodne, tady uz to zacina byt opravdu vrchol, litaji zde jen clanky.
Dalsi priklady "MY CO MAME AMD", ti sami co rvou "ty testy jsou FUCK", to psal nakej "zelenej magor", nevim, mozna to vidim, nebo si to uvedomuji zrejme sam.

Radu GTX@10xx jsme testovali skoro tyden, vysledky znam (porovnavali jsme 12 GKaret !), vim jak se drzi a co umi, kdyz zde uvedu, jaka ma vysledky pod DX12 hned se na me sesype 30 lidi a zasypou me stupidnima clankama, protoze to neni pravda tam pisou neco jiného.. bla bla bla

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality