Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem DOOM a Vulkan - Nárůst výkonu Radeonů, ale má to háček!

Bohuzel lide casto setri a radeji shani informace po vsech certech nez aby pustili floka na odborne poradenstvi a potom je to stoji vic nez kdyby nesetrili, samozrejme takovy pak hledaji chybu vsude jinde nez u sebe.
Aha, takže abych dostal normální radu, tak si tu musím zaplatit jó ?
Promin že nemám, jsem z chudé rodiny a co jako, k tomu mám 3 malé bratříky které po me budou pc dědit, proto jsem chtěl aby to vydrželo par let, proto sem chtěl doplatit aji na tu 480 údajně výkonem 980, hovno.
Omlouvám se ze sem si nedoplatil za soukromou službu abych dostal normální radu, toto by měli vidět i ostatní co si chcou dojít pro radu "DOPLAŤ TE SI ZA PLACENOU SLUZBU" su mladší jak ty, ale už vím ze jak ty dopadnout nechci.
Jediní normální radcové sou tady Wikan, Xochanel, Mpol a Lední Braník (ten pomohl taťkovi s ruterem, od té doby nemá žádnej problém, ten se vyzná ten články nepotřebuje to je aspoň borec !!) zbytek si na rádce jen hrajou a jen předstrkují co někde vyčetli, proč něco nabízí když to neznají ? Ted to vím, musím si zaplatit !

Vydřiduchové zasraní !!!!!!!!!
Klidně me vyhoďte ZLODEJI !!! To si ofotim, "chceš radu zaplat si" kde budu moc tak to úkazu, to mě poser. Poradna zlodějů ..
Před banem, nebojte, i kdy mám jen 17 zakládat vlákna typu "Kokoti zasraní", mezi tuto lůzu nepatřím.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality