Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Test hlučností a teplot osmi nereferenčních GTX 1070

"nelze taktit"
• To je ta tvoje neznalost, vis jak OC funguje,,vís jak funguje turbo ? Kdyz taktujes ten tvuj i7 taktujes jádra, taktujes turbo, taktujes vsechny jádra ? Ten tvuj takt je na 4xC nebo 4xHT dokonce snad C+H nebo snad snad jen takt jednoho ubohého Core bez HT? Turbo funguje na vsechny cores nebo snad TH? Nekomu si psal jak je OC jednoduché ted rozumím proc, dalsí vec, o které nic nevís opet jen z internetu co ?
* Clovek, ktery se alespon OC trosku zajímá, nenápise tazateli ze startu kup si CPU rovnou na OC. Kdyz si nekdo kupuje CPU OC provádí az CPU potrebuje nejaké % vykonu na horu, nebo OC ze startu protoze je to jeho konícek, ale jen neznalec napíse, kup si toto CPU a udelej OC, je to jednoduché..

• Nekolik let, deláme na stránkách venujících se prevázne OC CPU/GPU/Bench, kde k nám chodí lidé ze 4 koutu sveta, myslím ze o OC vím dostatecne, doporucovat tazateli OC se slovy, neboj OC nic není to je jeduchy, opet nenapíse chytrák ale opravdu nekdo, kdo je opet vedomostne omezen..
* Ono, kdo v IT pracuje nebo se o OT zajímá vidí hned kdo ví a kdo delá jen chytráka.
Kdo se zjímá o Overclocking, ví, co to obnásí, jak to funguje, proto to nenábízí ze startu, jen proto, protoze ty jsi obevil Ameriku a znistil ze existuje neco jeko OC..




Minuli tydej jsi jeste ani nevedel, ze intel Xeon existute, dnes jiz delás OC, "Bohémio sro "..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality