Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Pět věcí, které by vaši firemní zákazníci měli vědět o Windows 10 anniversary update

Nejaka firma jede na Windows 10
• My jsme provedeli UPgrade z 8.1 na 10Pro jeste pred Aniversary..
• Zbytek jsou bud technické stroje, server, velké % zabíra "klient" (nevím jak se to jmenuje v Cr, krabicka za monitorem, k prímemu pristupu na server), plus par MACu.
* Licence Windows 10 nám momentálne jede na 65% prístrojích

• Co se tyce osobního uzití, nemuzu si vynahvalit Windows Ink, ktery nechápu nebyl jiz o prvního OS urceného na dotekové pltaformy Windows 8.
• Celkove jsem s UP Aniv. spokojen, i kdyz teprve aktivne ho pouzívám 2 dny, i tak cítím lepsí odezvu, celkove rychlejsí jak 10 bez Aniv /* Microsoft Surface
Velké PLUS za EDGE a jiz oficiálních doplnku.
* "Edge" jsem si odchytil a otestoval zvlást, proti jakym prohlízecum jsem ho postavil psát nechci, kvuli moznym dohadum, ale poslední verze "Edge" je opravdu velmi velmi vykoná, na HTML 5 etc bych "Edge" oznacil za nejrychlejsí, testovováné i s WEB benchmarky, se drzí v cele nejrychlejsích..

Anniversary, se dobre drzí i na XBOS ONE/S, na WPhone muzeme také pocitujeme zlepsení, kde UWP by mel byt pro MS prioritou, zda-li chcou, aby o pripravovany Surface Phone, mel vubec nekdo zajem a né jen, o celkove o gamme produktu Wphone.
( i kdyz po Windows Phone 10, nastalo hodne zmen a podstatná skupina problému je vyresena kde uzivatlé seriózne premysleli od odchodu od této platformy, by meli trosku pritlacit)
* U tech uzivatelu, by bylo spise korektnejsí je nazvat pri vydaní Windows 10 na Phone, spise Beta nebo Preview testery, ale ku stestí probehlo hodne zmen a optimizace, kde az bohuzel ted se stavá teprve spolehlivym a pouzitelnym, kdyby MS chvili pockal a nechal WP10 exlusivne jen pro Insidery, nemusel udelat tak spatny dojem na potencionální zajemce

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality