Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nove akumulátory Li-Metal

Zrovna jsem v jinem vlakne na poradne psal, ze uz me nebavi se tu stale opakovat. Faktem zustava, ze Android je verzi od verze zahlcenejsi ruznyma nesmyslnyma googlovskyma projektama, ktere Google predvadi. Treba projekt Doze na setreni baterie versus aplikace Greenify (potrebny root). Tam kde Greenify vykazuje opravdu nejakou ucinnost, tam Doze zcela selhava. Nebo treba vestavene rizeni prav versus Xprivacy.

Pomin bobtnajici graficka prostredi vyrobcu, pomin vestavene aplikace, ktere uzivatele nemuzou odinstalovat, ale podivej se na to, jak bobtna sam Android a kde jsou nejake zmeny k lepsimu?

Jiste ten muj koment byl hloupy, nejde srovnavat stare 3,5" (840x480) displeje se soucasnym standardem okolo 5" s fullHD. Tam je velky dil narustajici spotreby. Ale svuj dil ma i Android a pokud nekdo dnes rika, ze by smartphony mely mit baterie vyssich kapacit, tak to je proste nesmysl. Muzeme doufat, ze to treba prinese ta nastupujici technologie z clanku, ale v soucasnosti je baterie 3000mAh maximem, co je mozne do smartphonu vlozit hlavne z hlediska hmotnosti baterky, nad touto hodnotou uz jsou smartphony tezke a malokdo by byl ochoten si neco tak tezkeho koupit, proto je vyrobci nedelaji, je to jednoduche. (Prosim ne ze nekdo bude argumentovat Outkitelem s 5000mAh! cinan je schopny vseho, to je bez diskuze. ]:))

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality