Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Boost my PC v PCTuningovém provedení.

Ono o samotnou sestavu ani tak nejde, ale o historii samotného seriálu. Dříve PCTuning přišel s Pimp my Computer, kde šlo vlastně o stavbu celé sestavy, včetně samotné skříně, kterou realizoval "Stoobi". Sice to občas bylo kontroverzní, ale nelze opominout odvedené množství manuální práce a aspoň vlastní invence.
Pravděpodobně sponzorství zeleného úchyla nebylo tak lukrativní, tak přišel na řadu Asus a zrodil se Boost my PC, což je vlastně reklama na výrobky Asusu. Původní skupina nějakou dobu přežívala, ale za zlom považuji "speciál" a vtrhnutí MenTála na scénu a smetení čehokoliv pozitivního, co ten seriál vlastně měl.
Nakonec z toho zůstala reklama na Asus, jako sponzora celé "akce" a zoufalost pro exhibicionisty a jedince mdlého rozumu a pochopitelně "moderátory" v čele s MenTálem, viz video na Tubici.
Poslední roky to jde s weby zabývajícími se výpočetní technikou z kopce, kdy odbornější a dokonce i uživatelský ráz jde stranou ve prospěch mělkých jedinců s nulovými znalostmi, co o znalosti ani nestojí.
Varování! Videa doporučuji po obědě sledovat pouze jedince se žaludkem betonového slona!

Zdroj: pctuning.cz; alza.cz; youtube.com

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality