Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Samsung Galaxy Note 7 | Pozor horí

• Po podaní skupinového trestního oznámení které oznamuje jak Francouky Le monde Fr, nebo Spanlesky Movistar v deniku lavanguardia.com , stahuje Korejsky Samsung svuj model Samsung Galaxy Note 7 z pultu a zastavuje jeho prodej, kvuli nebezpecné baterii, která vám muze vzplanout treba pri hovoru :-)
• Nevym zda-li jde jen o dobijeni a vzplanuti baterie pri nejaké nad dobitni hodnoty, nebo baterie vzplatva pri uricté teplote, ale Samsung je stahuje z pultu, vic se k tomu nevyjadruji, aby ne, telefon co predstavil jako novinku a velkého konkurenta, i zde na poradne jeden clovek nejaky Creativenxx ho dokonce prohlasuje za jeden z nejchytresich vlajkovych lodi, cituji "Vlajková loď znamená že to je momentálně jeden z nejvyspělejších kusů této společnosti" , Loď ktera ktera se zkartka potopia ;-)
/*V minulosti jsme se tim jiz setkali u vice konstruktéru, jak se k tomu postavi Samsung, nuz uvidime v pristich dnech..

Zdroj: Le Monde, Gradne Tribunal de Paris, New York Times
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyby nechali uživatelsky vyměnitelné baterie, tak by ten je ten průšvih vyšel podstatně levněji. Je… nový
JoPe 07.09.2016 17:35
JoPe
Než někoho osočíš tak se sakra ujisti že jsem to opravdu napsal. Nebo budeš za debila. Jen tak pro i… nový
CreativanDevil 08.09.2016 17:05
CreativanDevil
Hoří velmi pěkně je to potvrzený.:-)pctuning.tyden.cz poslední
sambilionk 11.09.2016 22:07
sambilionk

Kdyby nechali uživatelsky vyměnitelné baterie, tak by ten je ten průšvih vyšel podstatně levněji. Jen by uživatelům poslali jiný kus na výměnu. Takhle to musí stáhnout a rozebrat. Navíc je otázka, jestli se při té operaci neponičí kryt a nebude nutná i jeho výměna.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru