Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft | Anywhere

Je naprosto mimo realitu
• UWP se tyka i mobilnich zarizeni, holens ci XBOX, co mimo realitu ? Stale nerozumim tomu FScreen, od prichodu s Windows 10, kazdy rozumny vyvojar bude psat nove proc né i prepisovat stare aplikace jako UWP, podivej se co za aplikace to je, jak to funguje a pak se zamysli nad UWP a Full Screen.
/* mOS Android byl uveden k tématu Telemetrie Google, OS Android je GOOGLE, ono uz stejne ani nevm o cem je rec, uz je to moc paté pres devatéa zcela mimo uvedenou sluzbu (uvadim ze ja osobne nerozumim, nebylo to mysleno na zadnou osobu)).

• Kdybych mel na vsechno plivat, nebo psat jak mi Windows 10 nesmi do baraku, bych pracovni zamereni IT snad ani nevolil a sel bych jinam ..
*Na Vistu tady kazdy rval, osobne jsem ho zkusil, pouzival az pak sem se vyjadril, ale ani z Vistou ani s Windows 10 to neni takove jako ti uzivatelé Windows 7 / XP stale dola tvrdi, "nenazrana vista" ktera potrebuje 6Gb RAM, reci o telemtrii, stale ta sama pisnicka jak "hry na Wstore nefunguji", nechapu co tito lidé chcou v oboru IT vubec delat..
To ze MS zprisnil a zmirnil pristup do OS je snad v poradku, staci se podivat na posledni 2 trimestry na kolik padlo napadeni a infekce Windows 10 a dobre udelali, nekrteri lidi si kupuji PC na praci né aby se v nem hrabali

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality