Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft | Anywhere

ze Windows 10 Mobile je mrtve
• Dal uz nema se s tebou bavit, tyto keci stale pisou ti sami, jaka mrtva plaforma ? Protoze na trhu nema podil jaklo Android ? Je to snad cil MS predehnat Android ? Tady ti nevim jak je nazvat, to by bylo spis na BAN, co rvou WP mrtva plaforma uz rvali pred 5 rokama u 8.1, od UWP se na MS pripojilo po posledni trimest 4 000 novych devloperu co maji o UWP zajem, ale to je jedno , mrta plaforma, nejsou na to aplikace a UWP jsou hry, myslim ze jde o posledni prispevek na tebe, dokud se trosicku nevratis do reality nebo si o UWP nenastudujes vic, protoze pises o zcela o necem jiném ( Proc do toho tahas WP ti jako ty me s Android psat nebudu)

Jaky ma teda UWP smysl ? Zdany
Vidim, ze stale nevis co to UWP je a funguje, furt do toho pletes cosi ja nevim z kama tyto blbosti opisujes, zkus si nejakou UWP APP vytvorit a pochopis, ze od zacatku zde pises opravdu zcela nesmyslné opsané argumety (k tomu vyse, kde jeho Original LIEN pochazi z diskuze ze Steam, se snad nema cenu ani vyjadrovat) a jses opravdu daleko daleko daleko, to je jak michat AUTO a vonavy STROMECEK ..

PS : Pis si ty zmatenosti o UWP co ches, ale alespon to nepodavej ostatnim jako pravdu tesanou do kamene, protoze prave takovym recim tomu ti lidi pak veri a jen opakuji jako papousci co nekde cetli (ale ja jsem cetl ze je to mrtva platforma etc a pak to prohlasuji jako pravdu, vlastne jako i ty tady).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality