Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Takto sa ničia jablká.

nenarážim,... a nečtem ju blbe,...

u androidov samozrejme cena/výkonHW nieje u každého modelu dobrá, ale u nekterých je, lenže u iPhonoch to neni u vôbec žiadnych,... platiť za značku? to je jako novinka?
Lenže Windows aj Ubuntu je OS pre počítače, nie mobily, áno je to kus pytome spravené z pohladu androidu, to je práve jeden z tých najvätších problémov "optimalizace", no už si četl hore, že aj napriek "špatnej optimalizaci je výkonnejší" (v úvodzovkách je to naschvál, lebo bys zas hladal niekde "dieri" v mojom kontexte, ale pravdou to "zhruba" je),... iPhonu síce nejdú zbytočne aplikace, ale zas ani žiadne normálne aplikace "nemá" (zase uvodzovky), a sice OS pri jablkách je možno "výkonnejší" ale HW? to je asi taký problém ako kdyby si za rovnaký cenu mal nádrž 100 litrovú u androidu, kde je 50 litrov vody, a povieš že je tam tej vody vela, pritom ale máš nádrž 5 litrovú u Iphonu a zaplnené 4 litre a povieš že je to málo, z istého ohladu áno, ale vlastne kde máš v pomere ku kapacite nádrže viac "zaplneno"? (tým nenarážam na kapacity úložiska, ale kapacita výkonu, zase v uvodzovkách, snad chápeš.)

Z celkového hladiska podla mna stále vyhráva android, i když "obe sú" katastrofou v necem, iPhone v cene, mobil s androidom v optimalizaci. Zas nadruhú stranu nepotrebujem mať z mobilu počítač, a krom twitchu, a nejakého šachu v "čakárne na autobus, u lekára a pod" to mám len a len na volanie, sms, maily,... a na to S4 je tak akurát.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality