Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Takto sa ničia jablká.

iPhone som mal možnosť skusiť
mal si moznost tak trt makovy. inak by si nepisal taketo somariny.

Nevykonny HW?
--
Pozri si benchmark pre ktorykolvek iPhone a vzdy ide o cisla, ktore drvia konkurenciu. Androidy za 250e su sunky, ktore je utrpenie len ovladat. Dotykovy display zle reaguje a cele prostredie seka. Androidy v cene iPhone tymto sice netrpia, ale po case zacnu (sam som mal Note 2 v case ked to bola novinka). Navyse tieto modely rychlo stracaju na cene, lebo samsung vydava novy model kazdeho polroka. iPhone si cenu drzi a nemas problem ho casom predat a kupit si novy, pricom doplatis uz len zlomok ceny.

Minimum funkcii a minimum moznosti?
--
Zaujimali by tie funkcie, ktore ti chybaju a android ti ich poskytuje. Len prosim nepovedz posielanie obrazkov cez BT a mass storage.
Naproti tomu ak mas Macbook, tak na iphone ocenis kopec funkcii, ktore ti android neposkytne. Dokonala synchronizacia mobilnych a desktop appiek cez icloud. Handoff, continutiy, airdrop, ... a mohol by som menovat.

Tvoj problem je, ze vidis vsetko len cez peniaze a jedine tvoje meritko je, aky HW za ne dostanes. Nevidis nic dalsie za tym. Za vsetko len uvediem SW podporu (dostanes aktualizacie aj na 4 roky starom zariadeni). Pri Androide si mozes piskat uz po polroku.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality