Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Takto sa ničia jablká.

A to je prave ten moralny problem, ktory tu riesim. Predavacov sa to netyka, ved majitel je urcite poisteny, co by riskovali. Kupujucich sa to netyka, ved rozbija len nejake mobily, tablety, notebooky, co ich do toho? Nikoho do nicoho nic, len aby sa mi nedajboze nic nestalo.
To, ze v predajni bolo v tu dobu minimalne 10 ludi podla zaznamu a ze tych 10 ludi by urcite dalo dole typka s "bojovou rukavicou", pretoze v mnozstve je sila ta uz nezaujima.
Asi by si sa inak pozeral na vec, keby ta niekto napadne v metre a tvoji spolucestujuci sa budu pozerat von oknom lebo ich sa to netyka, co je bouzial velmi pravdepodobny scenar. Dnes je taka doba, pozerame von oknom radsej, hlavne nech sa my do nieco nenamocime.
Btw ja tu nehovorim, aby niekto skocil chlapikovi na krk, stacilo prist k nemu a postavit sa medzi neho a nicene pristroje a podla vide tipujem,ze by ustupil a neutocil na ludi.
Ja viem, ze zakaznici obchodu a predavaci nie su skoleni na spacifikovanie nervovo labilnych jedincov a nemozem to od nich ako majitel obchodu ani pozadovat, ale sme snad ludia nie?
Obcas zavidim "vychodnym demokraciam" tu priamociarost (Cina, Rusko a pod), pretoze sa tam s takymito vecami neseru a tam by sa taketo nieco nestalo...typek by bol rad keby neskoncil s gulkou v cele a len s nejakou tou zlomeninou.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality