Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Takto sa ničia jablká.

Neni to tak lehky, jak se ti zda. Jde skutecne o to, ze kdybys mu zabranil v niceni, mohl bys byt jeste popotahovan po soudech ty.

Za tohle ale lidi nemohou, dnes a denne vidi v TV pribehy, jak mel nekdo problemy, protoze byl aktivni, mnozi lide maji i primou vlastni zkusenost. Logickou reakci teda je, ze se chovaji presne jako na tom videu.

Aby se situace zmenila, muselo by dojit ke zmene cele spolecnosti (revoluci) a lidem, kteri jsou dnes povazovani za intelektualni vykvet spolecnosti by musela byt odebrana moc spolecnost ovlivnovat a ridit, pak by se obycejni lide prestali bat.

Samozrejme ti intelektualni vladci spolecnosti se sve moci dobrovolne nevzdaji, tudiz situace nema poklidne reseni a zase neni tak spatne, aby lide sli do otevreneho nasilneho stretu.

Jinymi slovy nejakych 5procent spolecnosti jsou ti "spatni", kteri ridi spolecnost timto absurnim zpusobem naprosto totalniho nenasili a to i za cenu ztraty vlastniho zivota, jak vidime na bezproblemovem islamskem tazeni Evropou. Ovsem techto 5procent zaroven vlastni vetsinu potrebnych zdroju k ubraneni statutu quo. Nasilny stret, kterym by se dala situace zvratit by si teda vyzadal velke mnozstvi zivotu a predstava ze spolecnost proridne podobne jako po 2. svetove valce neni zrovna lakadlem neco menit, takze urcite jednodussi, kdyz sem tam prijde k ujme nejaky ten "iPhone".

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality