Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Firefox nema rad SSD

sak prave, aj ked mam v praci pusteny FF cely den, tak na noc ho z principu vypinam...aby som to nemusel robit na druhy den, pretoze ked to bezi 24h tak sa to proste "upcha" alebo ako to nazvat...proste daco na style neustale zapnuteho windowsu. Si spomen co robili take XPcka po viac dnoch neustaleho chodu...sa s tym nedalo robit, take haluze to vystrajalo. Tak proste na noc browser vypnem a hotovo. A nemam problemy so zapisom. Ked je dakto prasa co nerozmysla a nepozna takuto prevenciu, nech si trpi s odidenym SSD.

Na druhej strane, ako spravne pises, nieje to ospravedlnenie ze vyvojari volaco dobabrali a dalo by sa to urobit lepsie. V mojom pripade mi to len nevadi, lebo beztak robim prevenciu takym stylom, ze dane problemy nepocitujem. A je to rozhodne jednoduchsie a efektivnejsie riesenie, aspon pokial to vyvojari nevyriesia normalne.

Ohladom citliveho infa...nerob zbytocne bububu, kedze od dob winxp vie o tebe kazdy takmer vsetko...je uz X rokov zbytocne sa ondit kvoli nejakemu sukromiu, by si sa divil kolko toho o tebe kadekto vie.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality