Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Facebook konci na vetsine smartphonu s W10M

Reálný argument jsem ti uvedl výše - firma nabízí službu a k ní aplikaci. Udělali to na iOS, Android, ale na WP se vyflákli, nestálo jim to za to. Když už vrazili prachy do reklamy v rádiu na svou službu, tak z toho chtějí vytřískat zisk. Přesto WP platformu do oblasti zájmu nezahrnuli.
Ta firma není jediná, je to jen kapka v moři. Ono se stačí podívat na procentní podíl WP na trhu, prostě se jim to nevyplatí.

Pak se podívej na nabídku WP telefonů na trhu, krom těch několika modelů Microsoftu je existuje pár odvážlivců, co uvedli nějakej ten WP model na trh, ale obvykle tak jeden kousek z celýho svýho portfolia. (Ani bych se nedivil, kdyby jim Microsoft zaplatil, aby něco takovýho udělali.)

Opravdu ti tyhle indicie neříkají, že to moc perspektivní platforma nebude?
Přestože je to dobře funkční systém, Microsoft udělal (z mýho vcelku laickýho a především uživatelskýho pohledu) dvě zásadní chyby - chtěl za svůj systém od výrobců platit za licenci (takže to nikdo nechtěl, když Android je zadarmo, což je pro laciný čínský telefony zásadní) a pak udělal dlaždice. Sice to může být jakkoliv praktický, ale především je to hnusný, což spoustu potenciálních zákazníků odradilo, včetně mě. Kdyby to alespoň šlo přepnout na ikony, bylo by pak zajímavý sledovat, kolik uživatelů WP si nechá dlaždice a kolik ikony.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality