Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Facebook konci na vetsine smartphonu s W10M

Kdybych měl mluvit jen sám zasebe, co já vím :
Již bez služebního auta a řidičského průkazu, ve vydýchaném rožku městského autobusu skromně vytáhnu telefon kde mám hned po ruce synchronizovaný (Sync je od 10 P per P, k ušetření baterie AND to má až od 6), EXEL (jiz integrovaný bez potřeby stahovaní), tak jako i ostatní pracovní pomůcky MS.

Doma, jelikož celá má sít je pod Windows (předtím jsem používal Apple, TimeC), opět hned (bez potřeby stahovaní APP), mohu použit Lumii jako mini PC pustím televizi, zapnu telefon a mám již vše zapojené jan jedním stiskem tlačila mám na televizi Windows 10 (svým způsobem jeho verzi RT), kdy si na telefon pripojím klavesnici a mys (přes BT), tak mužu dodělat jak práci, tak čučet na videa nebo procházet wébové stránky.
*BENCHMARK jsem výkonem NTB na Intel HD 4200.

Jelikož dával MS k Lumii zadarmo Continnum používám toto zařízení.
Vycitku k tomuto zarízení mat to, ze nemá drzák jako HP Elite kde je tak telefone jen polozeny nastole.
* Continuum nebylo vyjímkou a dostalo pozehnate verzí Firmware nez bylo spolehlivé, kde MS planuje kompatibilitu i x86 aplikací, coz je hodne zajímavy koncept.


[/i]Lumie se mi hodila u při přehřátí prezentace PPoint, (žadné šílené hledání NTB na poslední chvíli) opět integrované v Lumii, na platno jsem vysílal přímo prezentaci z Cloudu jen za použití telefonu a APP

Lidi většinou nechcou na něco přecházet, nebo chcou telefon na hry, ale Lumie v každém připade nejsou spatné telefony, i kdyz se nemusí hodit nebo vyhovovat kazdému.

Lumie mi vyhovuje i kvuli MS službám, jako Server|Azure etc, v mé pracovní činosti, někde používat Android je sebevražda, nebo musíš mit Android + ještě něco, nebo nedej bože aby se mi telefon někde u prezentaci něčeho telefon sekl (android 5 a níže) nebo (Android 6) začali vyskakovat REKLAMY, nemuzu dovolit.
* K Windows Phone 8 jsem měl hodně výhrad a přešel jsem na android, ale po tom co si přítelkyně zakoupila WP10, me to připadlo že vše co mi na WP8 vadilo, nak v 10 zmizelo nebo bylo opraveno, podstatě více aplikací.

BONUS
Takový bonus, ale to je spíše na 950 než WP10, kde LUMII používám jako brýle VR pro VIRTUALNÍ REALITU.
*Lumi jsem vsunul do SMASUNG VR 2 /USB-C, dotokové vše fungovalo hned, i přesto ze VR je určena na Samsung telefony, na zbytek jsem si udělal vlasní aplikaci která je momentálně v docela slušné fázi (není čas)

Vse funguje, otačení hlavy, displej 2K je dostečný (2xFHD na oko), přes PC USB 3.0 | Lumia USB-C.
http://pc.poradna.net/file/view/27160-la-png
A zapojíš ji do PC přes USB-C spusíš Steam a mužeš hrát hry na Vituální Realitu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality