Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Facebook konci na vetsine smartphonu s W10M

# Google po útoku na dvojičky uvedl že jeho služby budou osazeny na podstatném % elektrických přístrojů do 15 let, to že Android procpe i do opravdu elektrických zařízení jako lednička nebo trouba v té době asi nikoho nenapadlo, také uvedl že můžou nahlédnout na maily, cloud etc, asi každý si vzpomíná na jejich EULA která vyskakovala při zadání Google.xx do vyhledávajícího řádku, kde ji uživatelé jen odklikli(souhlasili), však je to Google, každý ho zná, taková slepá důvěra se kterou se potkáváme dennodenně v reklamních spotech, billboardech, kde se vytváří taková ta podvědomí důvěra, tak jako některé příklady z poradny "sázej na Asus sázíš na jistotu", kdyby něco takového udělal Apple, nebo Microsoft si nedokážu ani představit, už jen proto, že někdo na Poradně doporučil Lumii jako alternativu za jiný telefon, hned se oběvila tato "Facebook Zprávička" za účelem vystrčit Microsoft z nabídky, ano Google je v tom opravdu dobry, umí to a ty lidi dokáže ovlivnit, jistým způsobem zmanipulovat, aniž by si to ta určitá osoba vůbec uvědomila.
* I ten troufalec o příspěvek nahoru, co si dovolil napsat že zakoupil WP uvádí že ho od koupení odrazovaly špatné recenze lidí, kde Google na vytlačení konkurence nemusí hnout ani prstem, proč by když to udělá někdo jiný a to zcela zdarma .

# Google|Android už podstatně posílil v komunitě i na stolní PC (typu Android x86), tuším že AOC nabízí taková All in One na RemixOS, když v 2015 Google uvedl, že jeho OS nahradí i Linuxovou distribuci (no jo pod Ubuntu nejsou hry a pokémoni), jsem tomu moc nevěřil, ale začínám o tom trochu pochybovat ..
* RemixOS zkouším od jeho Alpha, myslím že potencionál na vytlačení UBUNTU z trhu má, myšleno pro uživatele PC multy media + samozřejmě Google Play Store, co OS nemá, dokoupíš.
RemixOS jsem zkoušel i na na opravdu slaboučkěm materiálnu, nebo jsem ho užíval jako dual boot na Microsoft Surface, v jeho momentální verzi vše funguje jak má,žádné problémy, rychlé, aplikace, hry, zde si člověk položí otázku, Windows s dual boot, RemixOS, Ubuntu ?
Ono už je to tak nějak vžité, když řeknete uživateli LINUX nebo UBUNTU tak hned vidí něco komplikovaného, ANDROID (x86,Remix) [i]"znají přece už z telefonu"
co dle vás zvolí ? Hodně lidí po vyzkoušení řekne RemixOS (podporuje instalaci na UEFI 64Bit a né jen), ale to je jen začátek
Android x86 už používá at experimentálně hodně lidí jako viruálku na ploše pod Windows, prostředí na které si nevědomky uživatel zvyká, kde mu bude jednodušeji prodat jako produkt "zvlášt", jako připravované "KickStart BOXY|TV Android boxy, s ovladačem na hraní her BT klávesnice mys za 99$", které nás zaplní v breznu 2017 trhem made in china.

# Myslím že víše uvedená ROBOTIZACE lidí je opravdu výraz, který se pro dnešní generaci (degradaci) lidí opravdu hodí nejvíc.
* Google je Google, Kočky nerodí štěňata..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality