Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Facebook konci na vetsine smartphonu s W10M

Messenger a Facebook pro Windows 10 nyní požadují 2 GB operační paměti

Facebook dnes pro Desítky nabízí plný počet funkcí, zato formou aplikací převedených z iOS. Jenže ty nejsou vůbec přizpůsobené Windows, což poznáte na vzhledu a pak nepřekvapivě na výkonu. ... Facebook zareagoval jednoduše – uvedl minimální požadavky na hardware, které mohou někomu udělat vrásky.

Ano ocekavam zde popularni komenty, co to je Facebook, pouzivaji ho jen blbci, telefon je na telefonovani, atd.

Bohuzel na dalsi popularni koment obhajcu mobilnich Windows 10 uz nedojde, pro vetsinu Lumii vyjma uplneho highednu aplikace definitivne konci. :-p

Zdroj: cnews.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak já třeba na Lumie nedám taky dopustit, a i přesto, že vsici řikaj jak to končí, koupil jsem si p… poslední
Chudys 28.10.2016 11:11
Chudys

Tak já třeba na Lumie nedám taky dopustit, a i přesto, že vsici řikaj jak to končí, koupil jsem si před nedávnem L650. Jsem naprosto spokojen. Na telefonu mám nepřetržitě celý rok zapnutá data a polohu. Mám zapnutou i wifi a synchronizaci na cloude (onedrive) kam se nahravaji fotky a videa. Přijdu domu kde má přímo v pruzkumniku složku onedrive a jen si pretaham potřebne fotky do pc. Stejne tak si z pc nahravam hudbu na one drive a kdyz je pozdeji cas stahnu si to do mobilu. Ale jasný tohle asi umeji vsechny platformy.

Kazdopadně mě to vyhovuje. Nebudu to nikomu cpát a presvedcovat. Kazdej chce neco jineho a nechápu proč tomu pořád přejete konec. O čem by ten trh byl kdyby tu byl jen apple a android? Schvalně neudavam třeba berries prtž je na tom s procentama podobně jako WP a má uživatele který by v životě nic jineho nekoupili. Na tom taky neco bude ne ? Jelikož je u mě trvanlivost telefonu mac nekolik let, tak by mě i případnej konec WP nějak nerozhodil tim že bych kupoval jinej telefon. Spíš tím že bych musel vybrat alternativu. V tom případě nevím do ceho jít. Bud blackberry nebo iphone. S androidem jsem si užil svoje a nehodlam to nějak opakovat. To se radši vrátím k nokia series 30 a budu ssebou tahat netbook.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru