Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem iPhony (presneji iOS) obsahujú chybu.

MS uz nad tim WP sam zlomil hul a zadny prachy do toho nestrka.
• Aha, proc teda do neho HP rve milióny ? Proc vychází a budou vychazet nové SDK na WP ? Proc chce MS vydávat Surface Phone ?
• Jde videt, ze WP víte mizerne málo, tak jako jak podporu WP jako lumie prebírá os MS Nemecko, proc berou Nemci neco co konci ?
Ptám se, kdyz uz rvete 3 roky jak je to mrtvá platforma, REKNI MI KDY TEDY SKONCÍ ?
* Nejsem zadny extra programátor, ale o aplikace na WP se zajímám jiz nejakou dobu a aplikace na UWP 'Amatérsky' vytvárím, tak naké infa mam, od od Ms, kde hodne navstevuji vyvojarské fora pri problémech vyvoje urcité aplikace, nic konci nenapovida prave naopak, napsat Mrtvá platforma je zrátka blbost..

• Rvete tady jak hloupé Jáchym pred bourkou jak je konec sveta a ono furt nic, KDY SKONCI napsat WP je mrtvá platforma, napis uz ko konecne KDY !!! DEJTE UZ NÁKE DATUM PROBOHA.

Kolik uzivatelu jiz napsalo, ze jim WP nevadí a ze jsou spokojení, ze je spís odprazovali recenze, jaké zde predvádí Prasak, nebo Redmarx, ktery dokonce NASCHVÁL zakládal vlákna ANTI WP protoze si nekdo dovolil v jednom vlákne nabídnout Lumii jako alternatavu, to je spis naleceni !!

Takový Arabských proroku tady uz bylo vyhlasovalo zkázy a jak buch je jen JEDEN, PRASAK uz rve 'Mrtvá platforma' uz od Win 8.1, mezi tím mu vysly Win10 dejte uz náké DATUM kdy WP bude mrtvý, rvete to jako by jste o tom neco vedeli a pritom plácáte jen to samé dokola, %, nejsou na to pokémoni, do té doby to bude jen nesmyslné plácaní vyctené ze Seznam.cz.

" Kydz uz rvete jak Mohamed a kricíte ZKÁZA a buch je jen jeden Android, tak reknete KDY ta zkáza dojde nebo mlcte !! "

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality