Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem iPhony (presneji iOS) obsahujú chybu.

• Lzes. (prvni co udelas, ze sahnes po Google a budes hledat protiodpoved)
• Kdyz Ceska Republika, tak realné cisla pro Ceskou Republiku :
ZDROJ :

 René Keyzlar, Partner Account Manager pro operátory v oblasti střední a východní Evropy ve společnosti Microsoft. 
-------------------------------------------------- -------------------
Že je nikdo nechce? Windows Phone porážejí iOS v řadě zemí i v Česku
-------------------------------------------------- -------------------
*Informace o podilu WP na trhu pro Ceskou Republiku :

Významný přímý podíl má na tom právě Česká republika, kde podíl tohoto systému na prodaných telefonech dosáhl za poslední dvě kalendářní čtvrtletí téměř 14%. Pokud jde o prodeje, již před několika měsíci se díky vzrůstající oblibě mezi uživateli chytrých telefonů vyšvihl Windows Phone na druhé místo a předstihl v prodejích zařízení se systémem iOS. Pouze za třetí čtvrtletí se do České republiky dodalo a aktivovalo dvojnásobně více zařízení s Windows Phone oproti iPhonům. Uvedené informace vychází z aktuálního kvartálního reportu společnosti IDC v oblasti chytrých telefonů.
Francie za třetí čtvrtletí zvysila prodej z 0.77 na 1.8% .

• WP dostal nejakou vahu az se zacal prodavat|nabizet telefony s opreacnim systémem Windows 10, coz pro uzivatele OS Windows 10 (desktop) prinasi nové funkce jako : Prijimani odesilani SMS, pouziti telefonu jako MiniPC (coz dokaze i predeslé Lumie, u Android to neumi ani premiové telefony za 3x tolik) , sluzby, tak jako UWP aplikace, tak i po této strance je vyrazné zlepseni, vyvoj novych SDK pro Windows Phone 10, konci nenapovida.
I WStore se zaplnuje (bohuzel neplati pro WIN8.1, jelikoz aplikace jsou prevazne UWP, kde vyvojari preferuji vyvoj jedné aplikace pro vice zarizeni obycejny kupriklad treba APP 'Kalendar', kde jedna APP UWP bude kompatibilni s PC/TAB/TEL, coz je pro vyvojare zajimavejsi, jak vytvaret APP pro kazdé zarizeni zvlast , bohuzel pro WP8.1 podporovano od W10).

• Ano, MS ani investori nemaji zajem o 8.1 ale u 10 je to naopak, ma vice, u vyvojaru budi vetsi zajem, kde se MS konecne rozhibal a v DEVLOP uvolnil Xamarim na OSurce, VS na vyvoj UWP je také zdarma, zkrata aby vyvojari meli IDEs kde maji vse potrebné.
* Navic Microsft uvadi premiové telefony spise jako produkt Entreprise jako public, kde % s Android se nedaji primo srovnavat, tak jako HP spusti na Windows Phone virtualni x86 aplikace, ten vyvoj a uziti je zcela odlisny na to je srovnavat v rozmezi public. (WP 10 modelu Android 978 modelu)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality