Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem iPhony (presneji iOS) obsahujú chybu.

• Co je na prostredí WP 10 tak hrozného ?
* Navíc u WP o proti Android, nepotrebujes nove zakoupeny telefon ROOTovat, aby jsi mohl neco nastavit dle sebe, zádné DLAZDICE uzivatel nemusí uzívat, v otazce PROSTREDÍ jako nastavení etc, je "identické" jako má desktop WIN10 (tak jak ho vidis na PC, stejne ho ma i WP, takze se ti nelibi ani WIN10..

• Navic nabidka aplikaci Windows Phone se pomalu zvedla, kde jeste pred pul rokem, jsme mohli videt nabidku treba 'TV Konourkov' jen pro IOS + ANDROID, kde ten WP je vice v té nabidce presentovany. Kuprikladu ma banka, mesto, metro, co tranvaj kdyz nekam musim pracovne jet etc na WP aplikaci nevydali az do doby nez se obevil Windows 10, ted mam prakticky vsechny aplikace dostupne i pro WP (to ze nejsou aplikace neni zcela prava, pro HRY plati to samé, GAMELOFT planuje dalsi tytuly NA TUTO MRTVOU PLATFORMU, vsichni jsou idioti a nevi ze tato platforma je uz tretim rokem dle tebe mrta). To plati i treba pro STEAM, ktery jeste donedavna ve WStore nebyl, herni aplikace jako CAMAGNON pro Fallout 4 uz je tam nejakou dobu, kdyby to mela byt MRTVA platforma, vyvojari by se o novy vyvoj APP nepokouseli, ono to neni zrovna levna zalezitost, ale chapu, naky PRASAK z poradny to vi lip nez oni, tak jim napis ze jsou hloupy, at se na WP vykaslou ze je to mrtva platforma, uvidime co ti napisou, opravdu napis jim (alejak to neni na Goolu tak to neni Pravda co ?)..
* Rad bych videl, kde jsi nasel informaci, ze Microsoft chce nekde ovladnout trh telefony Windows ? Ups, aha, on to nikde nepsal, vis co vubec rikal Joe Belfore pri vydani WP ? Myslim ze, politika WP neni ta sama, jako Android.

• OPRAVDU HROZNÉ PROSTREDÍ Windows 10 | Mobile /* Bez potreby pouzití nebo instalace nejakého Theme Pack.
http://pc.poradna.net/file/view/27346-capture-png

PS ; Za chvili budes slavit své 3 narozeniny tvé slavné vety co pises stale dokola "Az nato, ze je to mrtva platforma vsechno OK", tak vse nejlepsi, asi to budete slavit s REDMARXEM spolu vid ? :-D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality