Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No pěkný. To potom nechápu, proč všichni kupují Android (samsung bum) a Jabko zase tohle a navíc se…
jezekhifi 13.11.2016 15:39
jezekhifi
Duvod je zrejmej, spousta lidi ma dneska telefon jako multifunkcni zarizeni, coz Windows Phone nespl…
RedMaX 13.11.2016 16:10
RedMaX
A co je třeba moje Lumie 925?? Podle tebe?? Já nevím, ale jak se říká zařízení co umí fotit, filmov…
jezekhifi 13.11.2016 19:06
jezekhifi
Jenomže co je to platné, když tam nefunguje moje oblíbená navigace Waze, když tam není free nepadavý…
Moas 16.11.2016 12:50
Moas
• Coz se da pochopit, kdyz urcité zarizeni, nebo telefon nedokaze urcitému uzivateli poskytnou minim…
XoXoChanel 16.11.2016 12:54
XoXoChanel
- Měl jsem nějakou dobu i WP10 (Lumia 550). Swype-like psaní tam sice funguje, ale jen asi v 80 proc… poslední
Moas 17.11.2016 21:33
Moas

A co je třeba moje Lumie 925?? Podle tebe??

Já nevím, ale jak se říká zařízení co umí fotit, filmovat, příjmat emaily, ukazovat aktualní počasí, a už nevím co..
jo hrát hry atd.

Dodám dá se s ní platit, mužu posílat data, no a umí to dokonce telefonovat, posílat a přijmat sms mms a už nevím co ještě..

Jenomže co je to platné, když tam nefunguje moje oblíbená navigace Waze, když tam není free nepadavý program pro geocaching, když MS není schopen dotáhnout do konce implementaci swype psaní, co mi vyhovuje....
Pak mi nezbylo, než se se svou Lumií 925 rozloučit. A byla to škoda. Fotit uměla dobře a tak stabilní a svižný systém jako WP jsem nezažil předtím ani potom.

• Coz se da pochopit, kdyz urcité zarizeni, nebo telefon nedokaze urcitému uzivateli poskytnou minimum na co ho potrebuje nejvic, jeho uzivani nema cenu.
* Podle popisu, bych to typnul, ze jsi WP opoustel u 8.1 ? Jelikoz posledni build uvedené pozadavky umi (WP10), navic jsou jiz integrované tedy uz na SWYPE ktery absolutne nevim jak funguje s jazykem CZ (u FR/BG funguje, uzivam ho), APP typu 'Geocaching Plus' byl uz i pro WP 8.1, navic WAZE (jestli jde o to malé modré autícko :-) ) je zpet tusim od roku 2015.
• Navigace na WP, se mi na misto integrovanych zacina libit i Ceské Mapy.Cz, které vyuzivam spise jako turistickou mapu naz navigaci.

- Měl jsem nějakou dobu i WP10 (Lumia 550). Swype-like psaní tam sice funguje, ale jen asi v 80 procentech případů. Ne všechny control types jsou prostě podporovány - zbylých 20 procent nefunguje, nevím proč. Na androidu to funguje ve 100 procentech polí.
- Ten Geocaching mi na Lumii 925 padal i po factory resetu. Opět nevim proč. Kolegovi na Lumii 930 fungoval. Mně prostě nechtěl.
- Waze se již roky pro WP nevyvíjí. Nefunguje tam korektně český navigační hlas, chybí tam 80 procent funkcionality, co umí aktuální iOS a Android verze...

Pokud chce člověk "nějaký smartphone" a zatím ještě neví, co od toho čekat, tak je WP10 určitě hodně zajímavá možnost. Jakmile má ale konkrétní a jasné představy, nemusí se mu podařit najít aplikaci podle svého gusta. Což sice částečně není problém systému, ale na druhou stranu měl asi MS zvolit nějakou agresivnější strategii tlačení WP lidem, aby to mělo větší tržní podíl...

Je škoda, že se MS vykašlal na výrobu HW. Protože když si člověk koupil Lumii, tak tam byl punc a garance značky Microsoft. Asi bych si netroufnul koupit nějakou neznámou asijskou značku a ještě s WP. U Lagdroida je mi to jedno, tam ani nečekám, že to bude fungovat všechno v pohodě. :)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru