Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Bez AdBlocku ani ránu!

Konkretne graficky rozhrani neuveritelne neprehledny
Nepsal jsi, ze pouzivas WINDOWS 10 ?
* Ptam se, protoze WP10 (nebavim se o WP8.1) ma identické prostredi nastaveni, jako 'Desktop' verze 10, jestli se ti nezda neprehledné na stolnim PC co mas doma, nemuze byt neprehledne na uvedenem WP co jsi zkousel..

http://pc.poradna.net/file/view/27377-wp-1-png
http://pc.poradna.net/file/view/27376-wp-png

Staci jen zmenit pozadi a zadat v nastaveni 'Pruhlednost" tak jako 'Velikost' ikon (v nastaveni je i plateta barev), kde velmi rychle dosahnes neceho : Rychla zmena .

* Bez Launcher, z plochy tahem doleva jsi v Aplikacich, snad nemuzes rict ze je to neprehledné, android ma dalo by se rict vice ploch, které jdou prohlizet z Leva => Doprava, u WP je to Zhora => Dolu, tak urcite je to nezvyk, lidé (prevazne spolupracovnici) co vlastnili Android a ted maji at 2 telefony (sluzebni/domaci) spis uvadi opak, ze navigace na WP je prehlednejsi, nebavim se o Android telefonu ktery si prosel ROOTovanim , o kterém nemam dostatecné informace na porovnani zmen v navigacich.


-Plocha-
http://pc.poradna.net/file/view/27378-wp3-png

-Aplikace-
* S moznosti rychlého vyhledavani A-Z, nebo vyhledavani hlasove, opet, serazeno abecedne, zde také nemyslim ze je seznam aplikaci neprehledny.
http://pc.poradna.net/file/view/27379-wp-4-png

-Pruzkumnik-
Pruzkumnik je také velmi jednoduchy, s moznosti vytvoreni slozek, kopirovani, zmena zobrazeni nebo serazeni dle velikosti, datum, zkratka klasika tak jako vyhledavani v nich, zde si myslim, ze prehlednost je dostatecne dobra i pro uzivatele, co pruzkumnika pouziva poprvé.

http://pc.poradna.net/file/view/27380-wp-navigace-                  png

-Pripojeni WP do Televize -
Prostredi opet identické jako Windows 10 verze Desktop kde naprvni pohled, nejde skoro ani poznat, ze je na TV napojen Telefon :
* Bohuzel jen Exlusivne pro WP s 3Gb RAM a vice, pro uzivatele 1Gb mohou stale ale pouzit funkci projekce, kde dojdou ke stejnému vysledku zobrazeni.

http://pc.poradna.net/file/view/27383-wp-tv-png

Nebo pouzitim LAUNCHER, typu KIT-KAT, IOS, ale ty zmeni i vzhled nastaveni etc, opravdu skoro identické jako ANDROID (MANGO-LAUNCHER nevypada spatne).
TiP ~ Tento vypada slusne a TOLERANTNE i pro uzivatele zvyklého na Android : DESKTOP LAUNCHER /* Mam vyzkousené DEMO, zamlouvalo se mi prochazeni souboru (pruzkumnik) ktery mi pripomina Windows 7 nebo Vistu :-).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality