Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD Zen (Ryzen) finálně otestován - je to spíše zklamání!

stale nezname cenu
20 radcu pro princeznu a stale neznate cenu ?
• Uz se to vi pres 3 mesice, (uvedel se i typ R za 1100$) vykonejsi [SR7] verze bude za BEdition 499$ a klasicka [SR7] 349$ (zamkly nasobic ?) Dolaru 'SERVER', 4C/8H za 149 Dolaru, vykonem SBridge ..nazvat TO JE SUPER, neco co ma zrejme ZAMKLY NASOBIC, napise opravdu jen ..., osobne bych do CPU od AMD se zamklym nasobicem nesel.
* POZOR : Ze ma zamkly nasobic tvrdim jen ja, nejde o nic oficialniho, ale vychazim z toho, ze odemklé a na OC jsou Black Edition coz je jen [SR7] za 499$
Nejlevnejsi [SR3] za 149$ a bude konkurovat Intel i3 (kde nova rada i3 nema problém dosahnou vykonu i5), Raven Ridge jeste poradne ani nezminili. ..
Za zklamání bych to neoznačil, viděl bych to minimálně jako vyrovnání skóre
Coze ?
• Nezlobte se na mne ale napsat VYPADA SKVELE, nebo VYROVNANI SKORE nenapise nekdo o tom neco vi (nemyslim nejak zle, ale je to hodne naivni, muzes tak cekat spolu s RX480 + AMD SR na vykon, ktery snad jiz pride koncem roku 2019), u BULDOZER rikali to samé, opravdu v té hlave nic nemate hlapy k sakru a skocite a verite kazdé blbosti co kde prectete ?..
* Kdyby jste v pouzili hlavu, tak by jste si uvedomili, ze prozatim NIKDY nevyslo CPU které by bylo vyrazene vykonejsi jak predesla Gen, co cekate za vykon ?.
Vysledky testu je jen o presenci vice Cores/Modulu, ale nic neznaci o vykonu, stejny vysledek by byl docilen klidne i s AMD SEMPRON kdyby mel 32Modulu
Nejlepsi jsou ty AMD grafy, co maji 30Cm vice vykonu a u toho malinkym napsane + 2% :-)


PS ; Ten casopis ze kterého byl CLANEK JEN OKOPIROVAN a PRILEPEN, jsem cetl v praci, pisou v nem trosku neco jiného, misto TRADUCTER GOOGLE, at reknou at jim to nekdo prelozi. Nébo at primo napisou VLASTNI CLANEK, tady ty okopirovany CHLIVY je toho vsude plnej WEB jak romska hlava vsi ..
http://www.cpchardware.com/cpc-hardware-n31-debarq ue-kiosque/

• Predbezne Ceny a Relase (datum komercializace, ceny nejsou oficialne potvrzené, jde jen o predbeznou cenu a vydani)

http://pc.poradna.net/file/view/27743-amd-zen-ceni                          k-relase-png

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality