Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailemAnketa Ryzen - první testy venku

Smejem sa na tom, aký chceš byť najmúdrejší, všade si bol, a všetko vieš. Sorry, ale nedalo mi to Hlavná vec, že nevieš ako pracuje Turbo Boost na AMD. Peace
• Ty uz tahni do prdele (napsal bych do pice, ale Ban si nechám az napotom), kvuli Ne-Radcum jako ty jsem si jiz zazadal at mi toho Radce daji pryc, jak funguje TH, Turbo core u AMD vím, jiné prezdívky abych zjistil proc mi nekdou hry, na AMD + 290 delat nemusím..
* Uz me nebaví, vse merit, fotit, dokazovat, zapojovat procesory, grafické karty dodat vysledek, aby ty jsi vytahl Google chytraciny nebo jakési obrázek z Fuck Webu a hádal se ze to není pravada.
Pak to taky v tech vláknech vypadá, jen jakési dohadování mezi radci kdo má pravdu, jak jiz psal jeden nejmenovaný zlaty radce "hadky o tom, kdo ma vetsího pindíka"
.

• Nejmudrejsí daleko nejsem, mé vedomosti jsou spíse obecné, ale postavit me na stejnou uroven jako tebe, to snad proboha né, nebo jestli jsem opravdu na vedomostní urovni jako, tak si toho radce stejne ani nezaslouzím, na to stací 1minuta na Goolge abych napsal to samé co ty, bez predchozích znalostí tématu..

Sorry, ale nedalo mi to

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality