Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Testy RyZenu 7 1800X

• Kuprikladu zde jiz cena Intelu i7/5/3 docela klesla, nevim jak je na Kc, kolik je mena "1E krat X = Korun" ? Nebo jaka je mena KC vs Euro ? pocita se kurz, ci nakupni prodejni cena ? Zde jde koupit i7@7700 od 335 euro, nevim kolik je to na KC.
* Ono je to v podstate lehké, Intel uz docilil skutecne dobrého vykonu s dobrou spotrebou a to vse v na 2x2 Cm, kde vykonem je dnes jiz i5 vlastne i7 bez HT, predtim né vsechny modely i7 byly [4C/8T], ale jen Quad, jako i5, ale ten vykon uz je takovy, ze by byl jen a 4/4 i5 vs i7 skoro stejny, tak mu intel pridal Tread, vysledne [4C/8T], TH hlavne na SW typu render; crypt etc, kde na hrani je tam zcela zanedbatelny vykon to samé plati pro RYZEN, 16TH mu ve hrani nejak FPS neprida, proc by tedy netacil Intel@i7 4/8TH ?
Ryzen R7 uz jsem mel sanci videt jeho realny vykon uz v patek rano (testovano pod Windows 10), osobne zrejme zakoupim Intel i7@7700[K](ktery vyjde LEVNEJI jako Ryzen 1700x), z duvodu, ce potrebuji CPU které dokaze globalne uspokojit vse mé pozadavky, nebo vykonat urcité instrukce za pozadovanou dobu, vykon ve hrach (i kdyz nejsem nejak velky hrac), CINEBENCH ma sice pekné vysledky, ale CINE je perfektne optimizovany MTreads, tam ma dobré vysledky i AMD FX

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality