Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ryzen 5 : Herní vykon "Benchmark" AMD se vrací do hry !!

# Pro me AMD vytecna volba pro toho, kdo pocita s PC do budoucna (na nekolik let dopredu).
Proc ? V herni strance, nové (pripravované) herni 3D Engime motory uz pocitaji s vyuzitim vice jader, ne jak dnes nebo predeslé, které s hranici fPS kuprikladu s Intel@7 HT ON =OFF ani nepohlo.
• Navic Ryzen ma "odekmkly nasobic", u intelu jedine [K], nebo instalovat BIOS na OC zakmlé i7 67xx se nikomu nejak instalovat nechce, pocet "C/T/H + frekvence" je do budoucna sazka na jistotu i kdyz dnes se tyka prozatim jen [VR], nativnimu [DX12] a par her, jako Arma III ktera ma moznost aktivace "HT" ve hre.

# I presto ze jsem zakoupil Intel@i7 KabyLake + 270, zcela urcite zakoupim Ryzen Pinnacle Ridge, jak jsem zminoval jiz nekolikrat, prvni generace Ryzenu je jen ukazkova, zakladni desky jsou pro kazdého vyrobce novy 'Depart', ono vetsinou ty [Rev 1.0] jsou jaké jsou, kde az Gen 2 budou solidnejsi, Ryzen v momentalnim stavu je spise jen ukazka co Ryzen dokaze nabidnout a nabidnout toho ma hodne, jen vychytat par much, takové ty detaily kvuli kterym s koupi cekam, proto jsem zakoupil az KabyLake, moje 'latka' "Orientacni" byla Score 2000 na single v CPU-Z jinak (dosavadni SandyBridge) ne-UPgraduju, cehoz i7 6700 nedosahlo, Kaby podporuje ze startu 'RAM-2400MHz', urcite chci zkusit "Intel Optane", mam zapojeny "RAID" (proto Chipset 270)+ USB-C k telefonu.
• Zkrakta Ryzen zcela urcite ano, ale az druhou Gen, PC urcite nechci jen n HRY, i kdyz si sem tam nejakou hru zahraji, hledam spise polivalentni vykoné PC.
* Ja jsem spis takovy, hledat v tom i ty dobré stranky, protoze jsou ony co me tesi, ty horsi najdem ve vsem a vsude..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality