Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem T-Mobile razantně zdražuje

To jde.

Jak jsem popisoval tu svoji situaci, tak jsem opomnel jeden dulezitej detail.

Mam sice dve mobilni cisla, ale moc tim nevolam, jedno mam verejny do prace a tak, kdyz chce nekdo volat mne a druhy to T-mobilovy mam kvuli tomu, aby mi mohli volat pribuzni co maji nejakej pausal s volanim v ramci site prave u T-Mobile. Na to T-Mobile cislo si obcas dokupuju tech 100MB+100min za 100Kc a vic nic, nemam to spocitany, ale rekl bych, ze rocne tak 600Kc maximalne. Druhy cislo jsem mel driv Mobil.cz a tam jsem jel na to minimum 400Kc za rok. Ted mam Kaktus a zatim teda nevim, do kolika se vejdu, ale pocitam, ze to bude jen o malo vic.

Pak potrebuju datovku, protoze byvam casto na chalupe v jiznich Cechach a platit tam pausal za lokalni wifi by me vyslo draz, takze ten internet omezuju a urcite jsem pod 1000Kc rocne, bych rekl ze i min než 800Kc, ale nevim uplne presne (0,4Kc za 1MB od T-Mobile).

Takze kdyz se podivam na ten novej nejlevnejsi tarif od T-Mobile za 6.000Kc rocne, tak jsem o dost niz, cca 1800Kc rocne.

No a to co jsem nezminil, je jak volam. Na chalupe omezene a spis si necham volat, ale v Praze jsem temer porad na wifi a tam to resi IP volani pres Odorika za 0,59Kc za minutu. Jako s tim se da volat v podstate bez starosti a ucet minimalni a i na te chalupe se pouzije zpetne volani za 1,18Kc za minutu a porad to nejak do penez neleze, fakt ted nevim, ale rekl bych, ze tisicovku za rok na tom neudelam.

Clovek si musi najit jak usetrit a da se to, celkem jsem na min nez na polovine toho co nabizi T-Mobile jako nejlevnejsi variantu. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality