Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Symantec vs Google

Google nemoze robit vsetko pre vsetok HW, preto to robi vyrobca HW. A druha vec je ze to podnecuje konkurenciu medzi vyrobcami HW a TO by malo nutit vyrobcov HW byt lepsi ako konkurencia.
Podla teba je teda lepsi windows10, kde nejaka velka firma furt ludom znefunkcnuje OS pre nejaky HW (lebo velka firma X nemoze testovat vsetky HW na svete) a neda sa to vypnut? A neni nutena vobec nic robit ptz neni konkurencia, a vymysla si co chce a uzivatelovi to nanuti aj keby ho malo porazit? Mne HW vendfor model vyhovuje omnoho lepsie, pouzivam samsungy X rokov a nemal som problem. Neinstalujem skoro ziadne app sracky nemam co riesit. Ked si niekto instaluje blbosti tak si je sam na vine.
U applu je tiez odjakziva pouzivany model ze HW vendor robi aj SW. To bolo zauzivane aj velmi davno ked este neexistoval MS :) A bolo to dobre :)

P.S. a chcel by som vidiet popis tych hnusnych 0day vulnerabilities, neni to furt len o tom ze user moze niekam kliknut a nainstalit si sam rucne sracku? jadro to ma linuxove, urcite bezpecnejsie jak nejake MS.
P.S.2. neobhajujem google, vseobecne nemam rad korporacie co sa seru do vsetkeho a zneuzivaju postavenie, ci uz to je MS alebo G alebo cokolvek.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality