Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Symantec vs Google

Takze napriklad:

Google k vyrobcum hardwaru: chcete aby na vasich telefonech a tabletech fungovaly Google Apps? OK, tak na budete do update centra dodavat ovladace pro vas hardware.

Tudiz uzivatele by tlacili vyrobce k tomu, aby ti Googlu poskytovali ovladace a ti by mohli jednoduse distribuovat updaty systemu.

---

Nebo dalsi vec, Android 4.4 vysel 3.9.2013, takze Google na nej poskytuje podporu vcetne bezpecnostnich updatu 2 roky, to jest do 3.9.2015. Mamka ma Android 4.4 na SGS3 Neo a Samsung pro nej vydal posledni bezpecnostni update 14.6.2016. Samozrejme mamka telefon nadale pouziva a doufa, ze jeste pouzivat bude. Takze Google hovada, Samsung taky, protoze mohl udelat aspon update na Android 5, ale neudelal.

Ve vysledku at jdou do hajzlu oba (Google i Samsung) a s nima i celej Android. (Ano, vim ze nic lepsiho neni, ale to je prave ta tragedie, ze v podstate jedinej pouzitelnej mobilni OS ma Apple, no kupni sila v CR neni tak velka, aby si vetsina lidi mohla dovolit vyhodit 25K za blbej telefon. :-/)

Tohle s tim rychlym vydavanim novych verzi Androidu a zaroven nepodporou starsich je od Googlu prasarna a delaj to naschval, aby lidi furt museli kupovat novy telefony. Na vyrobce hardwaru to samozrejme plati taky. Vzdyt co skutecne noveho a pokrokoveho prinasi nove verze Androidu - hovno samozrejme, Google resi uplny kraviny, grafickej design a na skutecny problemy kasle z vysoka.

---

Omlouvam se vsem, kdo cetli prispevek, ale ja proste nemohu na tohle reagovat slusne, protoze jestli neco, tak Google se taky slusne nechova. Ale hlavne ze ma plnou hubu kecu na jiny. S touchwoodem 100% souhlasim.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality