Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Intel rusi IDF

Jenže tady nejde o preference, značky nebo to zda stojí či nestojí za hovno. Ale o to, že AMD bojuje cenou
# Pisu snad opak ? Nechytej se toho OC, to byl jen osobni dodatek, AMD uvadelo tuto generaci jako 'OVERCLOCABLE', procesor k OC, coz neni, az ten procesor jedou v ruce budes mit, zmenis nazor a lépe pocitis jeho KOMERCNI vykonovy popis ..
* Narvat do CPU cores neni az takovy problém, ale k cemu, kdyz nemaji zadny vykon, radeje preferuji o polovinu méne, ale FUNKCNI jak 'cores', tak 'instrukce'..

PS: Navic, chvalit nekoho za to, ze udela neco co konecne (alespon z poloviny) funguje je trosku k pousmati nemyslis ? Kdyz nekdo neco neumi, tak to nema delat, chvalit neco ze konecne udelali neco obstojného. Tim nerikam ze se nepovedl, nebo ze je k nicemu, od posledni Gen|Th udelal AMD opravdu velky krok dopredu..

# Nejsme ve skolce, kde pochvalis a pohladis Anicku ze namalovala ' koníka' s [12x 'kopytko'] a umi i snaset 'vajicka' a 'stekat', ale na trhu kde firmy cekaji vic, nez nakresleného ' koníka' od Anicky s [12X 'Kopytko'], ale preferuji normalniho 'zdravého' [4x 'Kopytového'] kone do své 'serverové' ohradky, protoze vi, ze tam ten konik bude vesele behat a ze na neho maji i kompatibilni "oblecek" ;-)..
* Je sisce super, mit konika co snasi vajicka a steka na zahradce, ale ty od slepicky a normalni pejsek jsou a budou vzdy lepsi, protoze presto co konik vsechno umi, spatne se na neho zhani oblecek, kdyz je nemocny, sptne se na neho hleda doktor, nikdo tomu jeho stakani nerozumi, musi se to ucit, docela i toho zezere a ty hovinka jaké dela jen tak nezhrabes jak ty Intelacky -14|10nm- 'bobky'..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality