Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ovladače pro čipset Ryzenu.

problem je v AM4 deskach, ktere cinan posral a nefunguje na nich vetsina RAM modulu
- Nevadejte vsechno vinu na cínance, bylo by dobré, si tu platformu doma na vlastní kuzi vyzkouset, nez se k tomu vyjadravat (ono jde v prvé rade o spolupráci mezi AMD a vyrobci) , protoze hodne lidí ocividne neví která bije.
- Ryzen za nic nemuze, na vine jsou zakladní desky je holá blbost, tak jak RAM a omilate blbosti, (minuli tyden [na coz jsem pred-upozornoval] se chystalo vydani 0609 pro public, ktery by jiz mel byt dostupny, sedmy BIOS !! za 2 mesice).
* Uz tradicne kazdé pondeli (tedy utery, tady ted bylo v pondeli hodne svatku), pouzivame novou verzi, jeste poradne nevysla pro 'Public' ani 05xx a uz nam interne koluje 070x/+AGS 1.xx.5.

- Urcité modely zakladni desek ani nebereme, jelikoz je problém microkodu na strane Ryzenu a vic nez UP BIOSU/ AGESA s nema delat ani nemuzem, problém neni v osazeni, napsat ze : 'za to muze CINAN na kazdy prispevek, je debilini' nemocnej debil je jedine kdo toto napise ( instrukce jsou v jednotce UCP/CPU né v zakladni desce a nemuzou za to curaci v CINE) a neposerte se z tomho, ze vam unika realita a zijete v oblackach Ryzen, chudak typek ze se vubec ozval, mel si ten RYZEN nekde v rohu zkratka nechat ZMRD !! Takle psat o tak super procesoru jako je Ryzen.

- Typicky pribech IDIOTA, co prijde k doktorovy a vymlouva se, ze ma v tele zlomené vsechni kosti :
'Pan doktore, do ceho v mém tele pichnu, tak to boli, do nohy 'AU', zlomeny, do ruky 'AU' zlomeny, do zeber 'AU' zlomeny.
- Az mu doktor vysvetli, ze jeho problém je ten, ze ma ZLOMENY PRST..
* Tak jak vase fanstas magorie WEB fakta, ze jsou za vinou vyrobci zklanich desek, RAM, cinani a Ryzen je proste SUPER, si ho kupte..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality