Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nove jeste lepsi Windows na obzoru

# Volà, navic ten WStore neni az tak prazdny, na skolni potrebu, Office + calculacka + 4 nejaké APPs jsou vic jak dostatecné
(tak jak VLC, Textove editory, hry, Paint|3D ..)
* Nechci Windows CLOUD|S prirovnavat k Windows RT, jelikoz by to bylo neslo o korektni a rovnocené porovnani, ale s se Surface RT nekdy pred lety, na sluzebni cesty mi zcela nahradila NTB, kde v té dobe (nevim jak v CR) byla po surface i slusna poptavka.
# Veskery SW ktery jsem k praci pouzival byl pritomen, dnes s prichodem UWP a Windows 10, je Wstore podstatne rozdilnejsi a né jen obsahem.

o jejich prevedeni na UWP nehlede na to, ze samotne UWP ma ruzne problemy, ktere to cele shazuji.
# Muzes byt presnejsi ? UWP (Univerzalni Aplikace) jsem docela aktivne vytvarel (zmerene na WP), spolupracoval jsem nanich, nevim o cem mluvis.
* Mozna by jsi mel o UWP zjistit trochu vice (nebo proc né jednu UWP aplikaci vytvorit ?), protoze zbytek textu mi pripadne jak vystrihlé odnekud jinde z jiného kontextu (navic existuje zpusob prevedeni aplikaci do => UWP).
To ze je SW limitovany na Store, je predevsim kvuli bezpecnosti, mas RADCE, odkud a jak se dostava do PC skodlivi COD snad vis a vim ze vis, tak proc trvdis neco jiného ? Nebo myslis ze jde snad o spatny tah ? Ja ne, ty by jsi pouzil jaké bezpecnosni opatreni ?

Microsoft na to sjednoceni sel pres UWP, takze programy pro UWP bezi v podstate na jakemkoli hardwaru
# Nejde jen o HW ale predevsim o Windows 10, kde na jakekoliv zarizeni (né HW), aplikace UWP funguji, jeden ze zasadnich duvodu, proc MS osazuje Windows 10 na veskeré zarizeni, jako WP, XBOX, Raspberry a Windows IoT, etc etc, coz je podstatne vstrisnejsi pro vyvojare a vyvoj celkove.
*Vlakna, kde jsi uvadel ze UWP jsou nefungujici hry na Windows Phone vytahovat na tebe nechci.

PS : Kazdy nechce jen Windows 7, aplikace z roku 2005 a android a hledaji jiné alternativy.
* Casto jezdim na sluzebni cesty do Parize, naposled kvuli trhu drahych kovu, nekdy nechavam jen na stole diktafon a bundu a chodim do jinych konferencnich salu, treba jednou jsem se sekl v jednom salu o predstaveni novinek v powershellu, server, kde o UWP tak jako o IoT pada casto rec z hodne stran, o 'U'niversalni 'A'plikace je zajem to ze jsou polamany jsem neslysel prave naopak, nekteré koncepty alespon me prijdou velmi zajimavé.
Ano, pak vsechno ma sve chyby, ale o tom je snad cely vyvoj vseho jiz od praveku..


"" Kazdy ma pravo mit na to svuj nazor, ale nedelejte z toho univerzalni pravdu a pravidlo pro kazdého. ""

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality