Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nove jeste lepsi Windows na obzoru

# Uz jsi blizko.
- Koupis si, nebo premyslel jsi vubec tu Surface koupit ?
* Sice chytre vytvaris urcité situce, ale jaka je sance, ze budes chtit TY na Surface s WIN|S chtit instalovat kuprikladu Adobe ? (navic Adobe/Photoshop pod WIN[S bude)

- Jestli né je vse v poradku, jelikoz nejsi cilovy zakaznik, osobne Surface uzivam radku let, skoncil jsem sice u Surface 3 PRO, kde potentionalni zakaznik jsem, Edge mi nevadi tak jak Store, takze je vse v poradku :-) Rozumis co tim chci rict ?

# Zkratka chci co chci rict, ze je normalni, ze tobe, jak spousta jinym, vyhovovat prostredi nebo cela Surface nemuze, protoze nejste potenionalni zakaznici, ten produkt je urcen urcité skupine lidi (enreprise, skolstvi), ale jen kritici nejakého produktu, jeste navic ty jsi 'VECNY' uzivatel Windows7 :-D , je jasné, ze SFace, nebo celkove dotykove prostredi ti vyhovovat nebude a urcite by jsi nasel minimalne jeste 10 dalsi veci, co by ti vadili nebo nevyhovovali, nemam pravdu ? :-)
* Je jasné, kdyz chces zakoupit auto treba WW a zajdes do Renault salonu, budes chodit a ukazovat prstem, to se mi nelibi, chci, preferuji WW.

PS : Nevim jestli to bude zdarma, ale u MS Surface z verze S bude moznost prejit na verzi PRO do tusim jednoho mesice po aktivaci|zakoupeni ?
* Ulà, musim letet, ten 'DORTIK' jsem tam naobed tak nasilu tlacit nemel ..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality