Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 10 Bloatware Free Edition

A když tuhle bloatfree verzi necháš prohnat hledáním na windowsupdate, je to po instalaci případných aktualizací určitě bez těch věcí, jak je slíbeno na začátku? Bez Cortany, Home group, telemetrie atd?

Jako na testování budiž, ale asi bych si to netroufl provozovat na hlavním/pracovním PC, aby se při nějaké další aktualizaci něco nepotento a já nestrávil desítky hodin reinstalací ;-)


------------
Naštěstí se nějakou dobu ještě nepotřebuji novým OS zaobírat. A prvním pokusným králíkem (tedy spíše králicí) bude manželka, to ona je na řadě na nový PC. Akorát nevím, co tam nakonec dám za systémy. W10Pro/64 a něco k tomu? Nepotřebuje sólo grafiku, dnes ji stačí integrovaná. Láká mě to testování W7 na nových CPU (v případě dualbootu), to bych tam musel ale dát i samostatnou GPU, ideálně pasivně chlazenou. Také ale může skončit W7 ve virtuálu. A uvnitř W7 ještě XP-mode na 16-bitové aplikace (pokud to PC rozumně utáhne) Nebo mohu virtualizovat rovnou celé XP (licencí na to mám dost), což by asi bylo jednodušší.

Věřím, že s telemetrií a spol si dokážu (s ohledem na data) v W10 nakonec nějak poradit. Virtualizované OS mi na internet nesmí (zakázáno na routeru) už několik let, nepotřebuji to ani já, ani aplikace.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality