Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Online přehrávání filmů a seriálů: hrozba, kterou ignorujeme

Bohužel se však jedná o ty nejhorší druhy reklam až ze sedmého kruhu internetového pekla. Neuvěřitelně otravné pop-up reklamy navíc s mládeži nepřístupným obsahem, blikající bannery s falešným varováním, že máte zavirovaný počítač, nebo phishingová tlačítka, kde je napsáno stáhnout, ale přitom vás zavedou tam, kam rozhodně nechcete.
AdBlock

V mnoha případech nepomůže ani AdBlock, jelikož jej většina takových stránek vycítí a uživateli brání v přehrání filmu.
Kecy

Případně nejsou reklamy pochybných zdrojů zaneseny v blacklistu, a proto se beztak zobrazí.
Kecy

Pokud v prohlížeči používáte Adobe Flash, měli byste přestat. Tento plugin je v dnešní době již překonán technologiemi jako je HTML5.
viz sambilionk "Jenže bez toho to většinou nespustíš"

Pokud si na stránky pochybného charakteru potrpíte, nezapomeňte, že byste měli mít aktualizovaný antivirus. Dokáže relativně úspěšněji hrozby detekovat a odstranit.
vtip na zaver

V dnešní době existuje již mnoho způsobů, jak sledovat filmy online, například za menší poplatek, ať už se jedná o Netflix nebo nějakou jeho českou variantu.
skutecny duvod celeho clanku, priblbla reklama na Netflix.

Netflix neumi ceske audio nebo ceske titulky, vetsine lidi je na nic.

Jaka existuje ceska varianta Netflixu?

iVysilani Ceske televize??? novacke Voyo??? To snad ne!!!

Rodice si plati HBO GO, vecne to nefunguje, vecne jsou technicke problemy ze strany HBO, divim se otcovi, ze to jeste nezrusil. To ma byt sluzba platicicm zakaznikum??? Filmove a serialove vydavatelske domy si z lidi delaji leda tak srandu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality