Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Co se to děje s Microsoftem?

že až nebude zbytí, seženou Enterprise bez telemetrie
UTC bych nedezaktivovával, tedy až na PC v Entreprise Ringu, kde se používají jiné řešení nebo ma hodnotu Enhanced o proti Full pro Insidery a v hodně případech jsou jen propojeny interne bez přístupu do WAN.
Nějaký unik 'osobních' informací mi připadne opravdu přehnaný až paranoicky, telemetrii jako takovou nepoužívá jen Microsoft ale i jiní giganti, kde se sama urči a dokáže rozhodovat a pochopit (naučit se) před zatáčkou ze ma odbočit.
Ano, určite každý zvas řekne 'ale ja nechci aby odbočovala za měl', v tom případě zvolte jiny OS nebo vybírejte priste lépe operační systém co vyhovuje lépe.
(jestli paranoia tak velká, tak pustě služby UTC lokalne ve smycce přes nejaky VXLAN)
Díky UTC to % úspěchu napadeni podstatně spadlo, jak se říká, není vlk co děla loviště ale lovec.

PS : Prosím případné připomínky, tak si ji používej když ses blbej nebo podobně, Win10 používám a jsem velmi spokojen, mam spuštěné UTC (mam spuštěn jen -1- level 'Security' + Defender) pro me logika některých uživatelů je jak desaktivovat palubní počítač, proto ze mam omezovač na 160Km (jestli je něco takového aktivované, je pro vaší 'Bezpečnost'), žiju a je to opravdu poslední věc co mi trha žily :-).
(jsou i horši tak jako majitelé objektů jak nějaká UTC, 'Nic není dokonalé, jen do jisté miry 'akceptovatelné')

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality